Київ
Лікар УЗД-фахівець, Ендокринолог Струк Марина Анатоліївна на Doc.ua

Відгуки про Струк Марина Анатоліївна

Лікар надає кваліфіковану допомогу при патології щитовидної і паращитовидних залоз, гіпоталамуса, надниркових залоз, цукровому діабеті, генералізованному остеопорозі, метаболічному синдромі, ожирінні ендокринного походження і т. д. Консультує з питань ендокринної безплідності, супроводжує вагітність при супутній патології залоз внутрішньої секреції, призначає терапію при клімактеричних порушеннях
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 155 відгуків

Марина 21 Лютий 2025
Мені дуже сподобався прийом, лікарка і консультація. Дякую.
Наталія 18 Лютий 2025
Лікарка професіонал своєї справи. Бережно ставиться до здоров'я, не виписує важких ліків та зайвого не призначає. Рекомендую
Олена 07 Лютий 2025
Лікарка дуже гарний, чудовий фахівець, я дуже задоволена прийомом та проведенням обстеження, дякую.
Юлія 17 Січень 2025
Лікар мені дуже сподобався. Візит добре пройшов, все було нормально.
Інна 14 Січень 2025
Вже третій рік поспіль відвідую даного лікаря. Візит як завжди пройшов чудово. Марина Анатоліївна дуже чуйна та приємна людина. Доброзичлива, завжди старається допомогти. І як лікар вона дуже кваліфікований спеціаліст, дуже мені подобається цей лікар.
Дарія 03 Січень 2025
Уважний і грамотний лікар.
Олександр 20 Грудень 2024
Світлана 20 Грудень 2024
Чудовий кваліфікований лікар! Все пояснює, відповіла на всі задані мною питання, приємна у спілкуванні, на консультації проводить узд, що дуже зручно.
Марина 05 Грудень 2024
Все сподобалось, гарний лікар.
14 Листопад 2024
Професіонал.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11 chevron_right

Лікарі поблизу