Приватні лікарі в мікрорайоні Вишгородський масив

Київ, Дарницький бульвар, 5
Київ, м. Київ, вул. Попудренка, 34
Ірина Михайлівна - лікар загальної практики, сімейний лікар. Веде прийом дорослих і дітей від 3 років. Надає кваліфіковану медичну допомогу, використовує в роботі сучасні методи профілактики, діагностики, лікування і реабілітації. Займається інтерпретацією результатів аналізів і діагностичних процедур
Київ, вул. Героїв Сталінграда, 20
Київ, вул. Княжий Затон, 21
Київ, вул. Сирецька, 32
Доктор спеціалізується на флебології і судинній хірургії. Проводить оперативне лікування захворювань прямої, товстої кишки, анального проходу, параанальної зони. У наданні медичної допомоги використовує високотехнологічне обладнання: апарат радіохвильової хірургії, УЗ-скальпель, електрохірургічні комплекси
Київ, м. Київ, вул. Попудренка, 34
Лікар-терапевт, володіє практичними навичками реабілітаційних заходів: лікувальною фізкультурою, лікувальним масажем, відновленням патологічно змінених суглобів, обробкою ран, пролежнів, трофічних виразок, виконанням парентерального введення лікарських засобів та ін. Визначається з тактикою ведення важких хворих вдома, коригує тривалу медикаментозну терапію , знімає і розшифровує ЕКГ. Веде прийом дорослих і дітей з 6 років
Соловйов Олексій Іванович
Київ, вул. Вишгородська, 45 А/6
Доктор Соловйов – завідувач відділу медицини плода клініки «Надія», эксперт з пренатального діагностування та медицини плода, включно з хірургією плода, співзасновник і керівник Клубу Перинатальних п'ятниць, засновник благодійної організації «Фонд медицини плода, Україна». Проводить УЗД при вагітності та інші процедури
Київ, вул. Гоголівська, 39
Київ, вул. Автозаводська, 97/5 "Ж"
Ірина Володимирівна - стоматолог терапевтичного профілю. Професійний рівень підвищує, беручи участь в науково-практичних конференціях з ендодонтії, реставрації зубів, захворювань тканин пародонта. Веде прийом і англомовних пацієнтів.
Яцишин Ігор Вікторович
Київ, вул. Сирецька, 32
Ігор Вікторович має великий досвід у пластичній хірургії, багаторазово проходив стажування і був учасником майстер-класів з пластичної хірургії за кордоном. Професійно володіє хірургічними техніками, що дозволяє значно скоротити відновний період після проведених операцій. Доктор Яцишин индивидульно підходить до кожного пацієнта, враховуючи особливості його стан здоров'я, зовнішності і естетичні уподобання.
Київ, вул. Вишгородська, 45 б/4
Лікар-стоматолог, член Асоціації імплантологів України, фахівець з дентальної імплантації, з системного і функціонального протезування.
Київ, вул. Вишгородська, 45 А/6
Спеціаліст з проведення УЗД-діагностики. Займається ультразвуковою доплерографією судин, дослідженням нирок, органів черевної порожнини, передміхурової залози, щитовидної залози, органів малого таза, органів мошонки. Також проводить ехокардіографію
Лисейко Назар Володимирович
Київ, вул. Автозаводська, 97/5 "Ж"
Київ, вул. Дмитрівська, 19Б
Стоматолог-ортопед, фахівець з імплантації, протезування зубів, функціональної діагностики м'язово-суглобової дисфункції. В області стоматології працює більше п'ятнадцяти років, автор 16 статей і методичних публікацій по правильній роботі і функціональної діагностики м'язово-суглобових дисфункцій в Україні та Європі.
Київ, вул. Сирецька, 32
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить видалення сторонніх тіл з носоглотки, ротоглотки та гортаноглотки; промивання лакун піднебінних мигдалин; видалення доброякісних новоутворень з порожнини носа, вуха, горла; видалення сірчаних пробок і чужорідних тіл з вуха. Регулярний учасник всеукраїнських та міжнародних конгресів і семінарів
Показати ще 10 Лікаріautorenew