Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар УЗД-фахівець Кривенко Наталія Євгеніївна на Doc.ua
Наталія Євгенівна спеціалізується на ультразвуковій діагностиціи, комп'ютернійі томографії, рентгенології. Досконально володіє сучасними методиками проведення УЗ-діагностики, включаючи ехокардіографію, доплерівські дослідження та ін. Має великий досвід виявлення онкологічних патологій
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Мамолог, УЗД-фахівець, Гінеколог-ендокринолог Демишева Інна Володимирівна на Doc.ua
Лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, фахівець з УЗ-діагностики в акушерстві та гінекології, мамолог. Брала участь в наукових виставках, семінарах і конференціях по своїй спеціальності.
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Ярошовець Наталія Сергіївна на Doc.ua
Наталія Сергіївна — акушер-гінеколог і лікар пренатальної діагностики. Спеціалізується на лікуванні патологій шийки матки, спостерігає за вагітністю, включаючи складні випадки з патологіями плоду. Надає медичні послуги з проведення УЗД органів черевної порожнини та нирок, органів малого таза, молочних залоз і щитовидної залози
Лікар Невролог, УЗД-фахівець Адаменко Катерина Борисівна на Doc.ua
Доктор Адаменко Є.Б. займається прийомом і веденням дітей з патологіями перинатально періоду, синдромами гіпо- та гіпердинамії, епілептичними станами, тиками, проблемами психомовного та рухового розвитку, відхиленнями в роботі вегетативної нервової системи та ін.
Лікар Педіатр, УЗД-фахівець, Лікар функціональної діагностики Ігнатова Тетяна Борисівна на Doc.ua
Тетяна Борисівна спеціалізується на проведенні функціональної діагностики у дітей: електрокардіографії, добового моніторування артеріального тиску.
Лікар УЗД-фахівець, Радіолог Хомутов Дмитро Володимирович на Doc.ua
Спеціалізується на проведенні УЗД всіх органів і систем. У зону професійних інтересів входить також лікування статевих інфекцій, хвороб передміхурової залози, статевого члена, хвороб нирок, сечового міхура, еректильної дисфункції. Даний фахівець також веде англомовний прийом
Лікар УЗД-фахівець Дрюк  Ганна Олексіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на УЗД-діагностиці. Проводить УЗД-діагностику всіх органів і систем. Спеціалізується на проведенні УЗД для дітей. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар УЗД-фахівець Валишевський Орест Володимирович на Doc.ua
УЗД-спеціаліст, вищої категорії. Досвід роботи лікаря становить понад 23 роки. Спеціалізується на проведенні ультразвукових досліджень органів сечовидільної системи, чоловічих та жіночих статевих органів, слинних залоз та ін. Приймає дорослих та дітей віком від 3 років.
Лікар Андролог, УЗД-фахівець, Уролог Тачко Олександр Вікторович на Doc.ua
Лікар уролог-андролог, кандидат наук з 2016 року. Проводить огляд, вивчення анамнезу та консультації по лікуванню захворювань урологічного профілю, призначає необхідне дообстеження, інтерпретує результати аналізів, УЗД. Призначає індивідуальний план лікування і рекомендації для профілактики захворювань.
Лікар УЗД-фахівець Сосніна Марина Леонідівна на Doc.ua
М.Л. Сосніна УЗД-спеціаліст вищої категорії, лікар володіє всіма видами УЗ-діагностики у дітей та дорослих. Проводить ультразвукову діагностику органів малого таза, черевної порожнини, слинних залоз, сечостатевої системи та ін.