Київ

Лікар УЗД-фахівець Коваленко   Мирослав  Юрійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Лежньова Юлія  Віталіївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Мене звати Лежньова Юлія Віталіївна, я лікар акушер-гінеколог та спеціаліст із ультразвукової діагностики. ????‍⚕️ Здобула медичну освіту в Донецькому національному медичному університеті в 2020 році Мій професійний шлях — це постійний розвиток і вдосконалення. У своїй роботі я спираюсь на принципи сучасної доказової медицини, щоб забезпечити найкращий підхід до здоров’я пацієнтів.
Лікар УЗД-фахівець Пилипчук Алла Михайлівна на Doc.ua
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Руденко Олена Миколаївна на Doc.ua
4.0
Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці захворювань серцево-судинної системи у дорослих та дітей всіх вікових груп від народження, а саме: ішемічна хвороба серця, гіпертонічна хвороба серця, кардіоміопатії, клапанна патологія серця, вроджені вади серця. Лікар проводить: консультативний прийом кардіолога для дорослих та дітей від народження, ультразвукову діагностику (УЗД) серця малюкам та дорослим, діагностику, лікування та профілактику захворювань серця у дітей різного віку, розшифровка ЕКГ, призначення та корекцію схеми лікування.
Лікар Педіатр, УЗД-фахівець, Неонатолог Ноженко Надія  на Doc.ua
4.0
Я лікар - педіатр, неонатолог та лікар УЗ-діагностики. Мій досвід в педіатрії - 8 років. З них 6 років працюю в ДУ “ІПАГ ім. О.М. Лук’янової НАМН України” в реанімації новонароджених, а також у відділенні виходжування та реабілітації немовлят. В своїй практиці користуюсь сучасними доказовими джерелами, постійно вдосконалюю свої знання, відвідуючи конференції, майстер-класи.
Лікар УЗД-фахівець, Сімейний лікар Дорошенко Марина  Володимирівна на Doc.ua
Лікар УЗД-фахівець Зінюков Валерій Володимирович на Doc.ua
Консультація
Валерій Володимирович має значний стаж у медицині. Спеціалізується на проведенні ультразвукового дослідження органів черевної порожнини (печінка, жовчний міхур, підшлункова залоза, селезінка), заочеревинного простору (нирки, надниркові залози), щитовидної залози, молочних залоз, органів малого таза чоловіків і жінок (вагінальне, ректальне та трансабдомінальне), органів мошонки
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець Симонова Діана Анатоліївна на Doc.ua
Консультує, діагностує, лікує пацієнтів кардіологічного профілю. Проводить лікування ішемічної хвороби серця, аритмій, гіпертонічної хвороби, хронічної серцевої недостатності, вроджених і набутих пороків серця, т.і.)
Лікар УЗД-фахівець Севастьянова  Надія  Євгеніївна  на Doc.ua
Лікар з УЗД вищої кваліфікаційної категорії, займається проведенням ЕхоКГ більше 33 років. Член Української Асоціації спеціалістів УЗД. Член Українського доплерівського клубу. Учасниця у 1-му Україно-Французькому форумі Ехо-кардіографістів (о. Корсіка, Франція). Постійна активна учасниця у різних конгресах, конференціях, засіданнях клубу, українсько-французьких семінарах.