Сліпуха Богдан Леонідович навчався у Українській медичній стоматологічній академії м.Полтава з 2012 по 2018р. Вересень 2018 –липень2019 –інтернатура НМАПО ім.Щупіка, з 2021 – стажування в кабінеті пункціонної біопсії « Інститут ендокринології та обміну речовин ім.. В.П. Комісаренка НАМН України».
Лікар спеціалізується на ультразвуковій діагностиці. Проводить консультативний прийом, УЗД легень; УЗД нирок і щитовидної залози; УЗД надниркових залоз; УЗД нирок; УЗД шиї; УЗД одного органу (додатково або контроль); УЗД органів малого тазу; УЗД м'яких тканин; УЗД черевної порожнини. Веде прийом для дітей від народження
Анжеліка Миколаївна - акушер-гінеколог вищої категорії, гінеколог-ендокринолог, репродуктолог, який оперуючий гінеколог, фахівець ультразвукової діагностики. Також є дитячим гінекологом. Регулярно бере участь в державних і міжнародних конференціях по впровадженню сучасних методик в оперативній гінекології.
Лікар акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, гінеколог-ендокринолог, УЗ-фахівець. Консультує, проводить УЗД, виконує процедури кріодеструкції, лазерної коагуляції, аргоноплазменної коагуляції. Є консультантом з питань грудного вигодовування.
Лікар другої категорії Сердюк Сергій Анатолійович має значний страж роботи в області гастроентерології та УЗД-діагностики. Проводить огляди та консультації за результатами проведених аналізів, ультразвукове обстеження всіх органів і систем, доплерографію судин організму, діагностику і лікування захворювань