Акушер-гінеколог з 24-річним стажем роботи. Професійні інтереси Алли Олегівни - діагностування, лікування жіночого безпліддя, лікування хвороб за профілем ендокринної гінекології, підготовка пацієнтки до зачаття малюка, подальше спостереження за вагітністю.
Лікар акушер-гінеколог спеціалізується на проведенні кольпоскопії (розширеної), УЗД плоду і органів малого тазу, перериванні вагітності, а також гінекологічних операцій. Займається веденням вагітних, лікуванням патологій органів малого таза запального характеру (ерозія, дисплазія та ін.) Протягом трьох років проходив практику в Канаді, вільно володіє англійською мовою. Веде прийом для дітей від 15 років
Завідуюча відділенням жіночою консультацією медичного центру ADONIS FAMILY, акушер-гінеколог, репродуктолог, має вищу категорію, займається веденням вагітності, включаючи вагітність після ЕКЗ, проблемами жіночого безпліддя.
Акушер-гінеколог, репродуктолог, проводить УЗД, гістероскопію, кольпоскопію, ЕКО (екстракорпоральне запліднення) з метою лікування безпліддя (чоловічого і жіночого), синдрому полікістозних яєчників.
Гирич Валерія Олександрівна займається не тільки діагностикою та лікуванням безпліддя різного генезу, а й практикує всі сучасні методики репродуктивних технологій. Доктор займається діагностичної та лікувальної гістероскопією, гістеросальпінгографією, УЗ-діагностикою, лазерною хірургією. Має великий і успішний досвід в проведенні внутрішньоматкових інсемінацій і протоколів ЕКО.
Доктор Миколаєць І.В. - провідний спеціаліст репродуктивного напрямки медцентру «Здоров'я родини». В арсеналі доктора Миколаєць І.В. володіння методиками прицільної біопсії, лазерної вапоризації і радіохвильового видалення патологій шийки матки, внутрішньоматкової інсемінації, а також всіма способами стимуляції овуляції.
Світлана Михайлівна володіє в повному обсязі методами хірургічного лікування в гінекології (гістероскопія, лапароскопія, лапаротомія, гістерорезектоскопія), також спеціалізується у пластичній хірургії. Займається проблемами невиношування, жіночого безпліддя і гормональних порушень
Лікар спеціалізується на акушерстві, гінекології, репродуктології та УЗД-діагностиці. Займається лікуванням таких захворювань, як: безпліддя, кіста яєчників, кандидоз, міома матки, дисплазія шийки матки, ендометріоз