Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Психолог, Психотерапевт Подоляк Наталія Богданівна на Doc.ua
4.3
Серед пріоритетних напрямків роботи Наталії Богданівни: заняття з арт-терапії (ліплення, малювання), казкотерапії, сімейної системної психотерапії (за методикою «розстановка»), танцювальної терапії. Також Наталія Богданівна працює з дітками, у яких діагностовано порушення у мовленні, а також затримки розвитку
Лікар Психотерапевт, Пульмонолог Дембіцький Станіслав Йосипович на Doc.ua
3.5
Станіслав Йосипович обіймає посаду головного лікаря в «Мілада». Він є найдосвідченішим алергологом-пульмонологом, психотерапевтом. Лікар Дембіцький веде медичну практику в Україні та Росії понад 30 років. Дембіцький С. І. є автором унікальної методики лікування бронхіальної астми та бронхіту, при якій пацієнтові інтратрахеально вводяться лікарські «коктейлі»
Лікар Психолог, Психотерапевт Дузенко Ігор Анатолійович на Doc.ua
3.5
Доктор спеціалізується на психології, тілесно-орієнтованій психотерапії. Проводить тілесно-орієнтовану терапію, психотерапію, танатотерапію. Лікує психо-емоційні захворювання, панічні атаки, тривожні, соматоформні і депресивні розлади
Лікар Психіатр, Психотерапевт Белушкин Евгений Александрович на Doc.ua
Лікар Гомеопат, Психолог, Психотерапевт Казачков Олександр Борисович на Doc.ua
Олександр Борисович займається лікуванням психосоматичних захворювань, допомагає пацієнтам позбутися різного роду залежності, емоційної напруги, психологічних травм, фобій і т.д. У своїй роботі використовує різні психотерапевтичні практики, мануальну терапію і гомеопатію
Лікар Психолог, Психотерапевт, Сексолог Королович Оксана Василівна на Doc.ua
Психолог, психотерапевт, PhD. Кваліфікований фахівець з 20-річним досвідом в області психології відносин, системно-сімейної терапії. Перинатальний психолог, арт-терапевт тілесно-орієнтованої терапії, травма-терапії, сексолог. Спеціаліст в області логотерапії, трансперсональної психології. В процесі роботи клієнти отримають індивідуальну терапію, розбір глибинного запиту, звільнення ресурсу, наповнення енергією
Лікар Психотерапевт Співаківська Тетяна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на психотерапії у клієнт-з центром підході. Проводить індивідуальну психотерапію, консультування. Допомагає впоратися такими проблемами, як: особистісні проблеми (невпевненість у собі, занижена самооцінка, складнощі у відносинах, вікові кризи); важкі психотравми; проблеми залежності (алкоголізм, наркоманія, ігрова залежність); проблематика співзалежних відносин
Лікар Психотерапевт Скварко Вадим на Doc.ua
Лікар спеціалізується на аналітично-орієнтованій психотерапії. Проводить індивідуальну дорослу психотерапію, дитячу психотерапію, сімейну психотерапію. Спеціаліст у сімейних ситуаціях, дитячих складнощах, проживанні розлучень, втрати близьких, травматичних відносинах, наслідки сильного стресу, залежно, самоорієнтації. Веде прийом для дітей від народження
Лікар Психолог, Психотерапевт Тарасов  Володимир  Михайлович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Володимир Михайлович надійний провідник у світі психології з професійним досвідом роботи понад 25 років. Займається високоефективним лікуванням та консультаціями пацієнтів з таких напрямків, як психотерапія криз; при депресії, паніці та тривозі; залежностей (нарко-, алкогольних, лудо-, РПП); при ПТСР; для батьків при неможливості знайти спільну мову з дітьми; допомога при втраті близької людини; допомога в подоланні труднощів;
Лікар Психотерапевт Наливайко Наталія Вікторівна на Doc.ua
Приватна практика в особистому кабінеті. Індивідуальне консультування, індивідуальна психотерапія з питань міжособистісних відносин, кризових станів, емоційних розладів, травматичних переживань, проблем взаємин з батьками. Сімейне консультування. Психоаналітична опрацювання глибинних причин життєвих невдач і сценаріїв (довгострокова терапія). Спеціаліст по глибинної психології, має досвід роботи в кризових точках.