Київ
Лікар онлайн
5
Лікар Психолог, Психотерапевт Глазунова  Марина  Геннадіївна на Doc.ua

Відгуки про Глазунова Марина Геннадіївна

Лікар вищої категорії
21год опыта
30відгуків
Дорослі
Працює з клієнтами при депресіях, допомагає пережити горе, втрату та вплив інших стресів, надає допомогу при тривожних станах, працює зі спектром психосоматичних розладів та болю, консультує клієнтів з розладами прийому їжі, працює з особистісними установками, допомагає здобути віру в себе, підвищити ефективність самопрезентації та комунікації з іншими людьми. Гарантія якості прийому.
5.0
Рейтинг лікаря
30
К-сть відгуків
40
К-ть замовлень
close

Як ми формуємо рейтинг?

  • Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Усі пацієнти проходять верифікацію модератором, щоб виключити фіктивні відгуки
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 30 відгуків

Направлено до клініки
Ярослав 29 Січень 2024
Консультація не виправдала моїх очікувань, не дивлячись, що поставила багато запитань, нічого розумного не змогла мені порадити, а тільки, якщо це не допоможе, звертайтесь до психіатра. Залишився розчарованим.
check Перевірений пацієнт Візит у клініку
Анонім 26 Січень 2024
Отримав гарну консультацію, все було зручно та комфортно, дякую.
check Перевірений пацієнт Візит у клініку
Володимир 09 Січень 2024
Консультація нам дуже сподобалася, лікарка допомогла, дякую.
check Перевірений пацієнт Візит у клініку
Анатолій 09 Січень 2024
Гарна лікарка, компетентна в питаннях, з якими я звернувся, мені допомогла, дякую.
check Перевірений пацієнт Візит у клініку
Ольга 27 Вересень 2023
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Тетяна 09 Серпень 2023
Для меня консультация была результативной. Я осталась очень довольна. Сразу же чувствуется положительный результат. Спасибо за это доктору Глазуновой!
check Перевірений пацієнт Візит у клініку
Єлизавета 27 Липень 2023
Доктор внимательно подошла к моей проблеме. Провела детальную беседу, психологическое тестирование. Диагноз оказался не совсем таким, как я всё время предполагала, поэтому и лечение ранее проводилось неправильно. Назначено психотерапевтическое лечение. Всё прошло хорошо. Спасибо доктору!
check Перевірений пацієнт Візит у клініку
Ілля 26 Липень 2023
Первая консультация прошла очень продуктивно, Глазунова М. Г. оставила хорошее впечатление. За короткое время смогла подобрать нужное лечение.
check Перевірений пацієнт Візит у клініку
Анна 20 Липень 2023
Задоволені всім, отримали відповіді на всі свої запитання.
check Перевірений пацієнт Візит у клініку
Андрій 20 Червень 2023
Видно, что настоящий специалист, человек разбирается в своей профессии и знает как вести себя с людьми. Рекомендую!
check Перевірений пацієнт Візит у клініку
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew
chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ