Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Психолог, Психотерапевт Маковська Поліна Олександрівна на Doc.ua
Психолог, психотерапевт. Займається лікуванням неврозів і фобій, допомагає впоратися з тривожністю і страхами. Надає допомогу в боротьбі із стресами, панічними атаками. Приймає дорослих і дітей від 6 років.
Лікар Психотерапевт Авдєєв Олександр Сергійович на Doc.ua
Олександр Сергійович лікар-психотерапевт з досвідом роботи понад 5 років. Бере участь в якості експерта в різних ТВ-програмах на каналах 1+1, 2+2, Київ. Проводить психотерапевтичне консультування і експозиції в віртуальну реальність. Займається лікуванням фобій, панічних розладів, соціальної тривоги, генералізованого тривожного розладу, обсесивно-компульсивного розладу і ін.
Лікар Психотерапевт Шпильова Тетяна Олегівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на психотерапії і остеопатії. Проводить консультативний прийом, психотерапію. Допомагає впоратися з такими проблемами, як: залежність, співзалежність, депресія, психосоматичні захворювання. Веде прийом для дітей від 1 року
Лікар Психотерапевт Пісоцька  Віталіна  Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Психотерапевт. Магістр з психології. Уміння ставити цілі і досягати їх. Позитивне ставлення до життя. Навички самоорганізації. Ініціативність, креативність і творчі підходи. Прагнення до вдосконалення і готовність навчатися. Навички емпатії. Вмію будувати довірчі відносини з людьми, засновані на взаємній повазі.
Лікар Психотерапевт Янович Руслана Євгенівна на Doc.ua
Практикуючий психолог, основним напрямком роботи якої, є екзистенційно-гуманістичний підхід, де фокус уваги спрямований на людину і її буття в світі. Лікар допомагає впоратися з труднощами в міжособистісних відносинах, професійним вигоранням, хронічною втомою, фобіями, апатією та ін. Проводить консультації в приватному кабінеті і онлайн.
Лікар Психотерапевт Бурда Юлія Олександрівна на Doc.ua
Лікар психотерапевт, працює за такими напрямками, як психологія і педіатрія, спеціалізується на електропунктурній чжень-цзю терапії. Проводить лікування дітей, хворих на ДЦП, аутизмом та іншими хворобами, піддаються лікуванню мікрополярізаціі.
Лікар Психолог, Психотерапевт Соболев  Александр Олегович на Doc.ua
Лікар Психіатр, Психолог, Психотерапевт Шавлукевич Павло Олександрович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на психіатрії, психотерапії і психології. Проводить індивідуальне консультування, психодіагностику, медикаментозну терапію, психотерапію (коучинг, гештальт - психотерапію, тілесно - орієнтовану психотерапію). Веде прийом для дітей від 14 років
Лікар Психолог, Психотерапевт Литвиненко Наталія Григорівна на Doc.ua
Лікар психолог Литвиненко Наталія Григорівна спеціалізується на онкопсихології і психології відносин. Вона надає підтримку і допомагає поліпшити психоемоційний стан онкологічно хворим людям, їх друзям, близьким і родичам. А також допомагає створити гармонійні відносини парам, вирішити проблеми сексуального характеру і багато іншого.
Лікар Психолог, Психотерапевт Кравченко Ніна Віталіївна на Doc.ua
Ніна Віталіївна - психолог, психотерапевт, системний сімейний терапевт. Спеціаліст по методу системних розстановок Б. Хеллінгера. Лікар проводить консультації за рішенням ситуацій бізнесу, вибору мети, особистих відносин, активізації грошових потоків (читання поля). Надає психологічну допомогу по лікуванню травм внутрішніх енергій чоловіки і жінки