Наталя Павлівна спеціалізується на лікуванні захворювань в сфері психіатрії та психофармакології. Працює з проблемами, пов'язаними з емоційною сферою, самосвідомістю, комплексом неповноцінності, відхиленнями нормативного психічного і соціального розвитку, нав'язливими думками. Допомагає усунути наслідки травм, кризи розвитку особистості, розлади сну і т.д. Діагностує і лікує соматоформні хвороби
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та супроводі дітей з проблемами психічного здоров'я. Проводить психотерапевтичні консультації. Займається гомеопатичним веденням пацієнтів всіх вікових груп
Лікар-психотерапевт, психіатр. Проводить психотерапевтичне та медикаментозне лікування тривожних станів, залежностей, депресії, стресу. Проводить стаціонарне лікування, сімейний прийом, тренінги особистісного зростання тощо
Лікар, КАНДИДАТ МЕДИЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ, має колосальний досвід роботи в області онкології, спеціалізується на складанні програм індивідуального лікування поширених форм ракових пухлин грудної клітини, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи і шкіри. Застосовує АЛЬТЕРНАТИВНІ МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ (гомеопатія, дието-, фітотерапія, психо-соматична корекція та ін.).
Має досвід роботи надання негайної, первинної психотерапевтичної допомоги в екстреній, кризовій ситуації (насильство, втрати). Спеціалізація вітчизняних і ізраїльських колег по роботі з травмою. Надає допомогу людям з труднощами в інтимному житті, порушеннями харчової поведінки, при депресії, розлученнях, фінансові кризи, конфлікти. Веде діючі навчальні та психотерапевтичні групи в Харкові і Києві. Ст. викладач у ВНЗ
Максим Володимирович має великий досвід психотерапевтичної практики і роботи лікарем-психіатром. Проводить психоаналітичну - глибинну терапію. Лікар допомагає своїм пацієнтам ефективно справлятися з фобіями, стресами, тривожністю, харчовими залежностями і т.д.
Лілія Анатоліївна здійснює телефонне консультування кризових станів, надає психологічну допомогу пацієнтам. Займається комплексним лікуванням в амбулаторних умовах, як медикаментозного, так і психотерапевтичною інтервенцією. Лілія Анатоліївна автор 48-ми наукових робіт і 2-х авторських свідоцтв.
Олена Володимирівна - лікар-психотерапевт зі спеціалізацією в реабілітології. Більше 20 років доктор займається відновленням пацієнтів після захворювань, в т.ч. важких. З 2000-го року - практичною психологією. Доктор проводить індивідуальні консультації та індивідуальну психотерапію, групову психотерапію, веде семінари, тренінги, використовує антистресові методики, навчає релаксації.
Надає психологічну допомогу дорослим і підліткам, які відчувають проблеми у взаєминах в сім'ї або колективі, складно адаптуються до нового місця проживання, втратили сенс життя, мають психосоматичні симптоми, знаходяться в депресивному стані і т. д. Допомагає вивчити і зрозуміти себе, знайти свій шлях до психологічного комфорту
Лікар психіатр, психотерапевт. При обстеженні та лікуванні кожного пацієнта використовує індивідуальний підхід, володіючи методиками усунення різних психологічних і психіатричних станів і захворювань.