Запрошую тебе на терапію, де ми разом знайдемо твої внутрішні ресурси та нові сенси. Кожен гідний жити щасливо та отримувати задоволення від життя, і я буду рада допомогти тобі досягти цього. Давай разом подолаємо труднощі та знайдемо шлях до твого благополуччя.
Я не ставлю діагнози і не роблю висновків про людей на підставі їхніх відмінностей від іншого світу. Я визнаю рівноцінність усіх і кожного. Маю повагу до унікальності, честі та гідності особистості. Мене цікавлять люди, їх життя, історії, прояви, але насамперед – емоції та переживання. Я не працюю з проблемою, працюю з людиною. Зі мною ти відновиш віру в себе та радість до життя!
Експерт у галузі психіатрії, психофармакології та психотерапії. Гарантія професійного лікування таких захворювань та проблем: безсоння, панічні напади, депресія, порушення працездатності, порушення уваги та пам'яті, синдром хронічної втоми, неконтрольована агресія, страхи та фобії. Стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, важка хвороба, розрив відносин, підвищена дратівливість, життєві кризи, алкоголізм, проблеми у відносинах. Первинний огляд пацієнта, встановлення попереднього діагнозу, призначення лікування, з подальшим підбором підтримуючого лікування. Ченцова Аліна Олександрівна – лікар (резидент) таких Асоціацій: «Асоціація неврологів, психіатрів та наркологів України» «Всеукраїнська асоціація психосоматичної медицини» «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» «Українська асоціація лікарів амбулаторної медицини»
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та супроводі дітей з проблемами психічного здоров'я. Проводить психотерапевтичні консультації. Займається гомеопатичним веденням пацієнтів всіх вікових груп
Ніла Василівна проводить індивідуальне консультування, а також сімейну терапію. Лікує депресії, психосоматичні розлади, стани психотичного рівня, порушення сну.
Лікар-психотерапевт, психіатр. Проводить психотерапевтичне та медикаментозне лікування тривожних станів, залежностей, депресії, стресу. Проводить стаціонарне лікування, сімейний прийом, тренінги особистісного зростання тощо
Лікар, КАНДИДАТ МЕДИЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ, має колосальний досвід роботи в області онкології, спеціалізується на складанні програм індивідуального лікування поширених форм ракових пухлин грудної клітини, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи і шкіри. Застосовує АЛЬТЕРНАТИВНІ МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ (гомеопатія, дието-, фітотерапія, психо-соматична корекція та ін.).
Має досвід роботи надання негайної, первинної психотерапевтичної допомоги в екстреній, кризовій ситуації (насильство, втрати). Спеціалізація вітчизняних і ізраїльських колег по роботі з травмою. Надає допомогу людям з труднощами в інтимному житті, порушеннями харчової поведінки, при депресії, розлученнях, фінансові кризи, конфлікти. Веде діючі навчальні та психотерапевтичні групи в Харкові і Києві. Ст. викладач у ВНЗ
Максим Володимирович має великий досвід психотерапевтичної практики і роботи лікарем-психіатром. Проводить психоаналітичну - глибинну терапію. Лікар допомагає своїм пацієнтам ефективно справлятися з фобіями, стресами, тривожністю, харчовими залежностями і т.д.