Київ

Лікар Психотерапевт Шипілова  Катерина  Анатоліївна на Doc.ua
Практичний психолог, психотерапевт
Лікар Психолог, Психотерапевт Анчишкіна Марія Дмитрівна на Doc.ua
Консультація від2000 грн
Запрошую тебе на терапію, де ми разом знайдемо твої внутрішні ресурси та нові сенси. Кожен гідний жити щасливо та отримувати задоволення від життя, і я буду рада допомогти тобі досягти цього. Давай разом подолаємо труднощі та знайдемо шлях до твого благополуччя. Я не ставлю діагнози і не роблю висновків про людей на підставі їхніх відмінностей від іншого світу. Я визнаю рівноцінність усіх і кожного. Маю повагу до унікальності, честі та гідності особистості. Мене цікавлять люди, їх життя, історії, прояви, але насамперед – емоції та переживання. Я не працюю з проблемою, працюю з людиною. Зі мною ти відновиш віру в себе та радість до життя!
Лікар Психолог, Психотерапевт Трофімова  Дарʼя  Олександрівна на Doc.ua
Кандидат психологічних наук. Я працюю з темами криз, втрат, стосунків, ідентичності в гештальт-підході. Гештальт-терапія для мене — це шлях до цілісності завдяки усвідомленості та можливості обирати, спираючись на контакт — з собою, зі мною й зі світом. В терапії не переслідую мету зробити клієнтів щасливими чи позбавити проблем, не обіцяю, що все буде легко і точно стане краще. Я усвідомлюю обмеження свої та методу, в якому працюю. Проте я можу: - бути поруч з людиною в її різноманітних процесах, відгукуючись на них своїми переживаннями; - вірити в те, що якщо людина вже дійшла до мене, то в неї точно є сили та знання, як собі допомогти, ділитися з нею цією вірою та відкривати інші приховані можливості; - створювати стосунки, які будуються на присутності та можливості справжньої зустрічі, де інша людина може бути почутою, побаченою, прийнятою. Працюю з ЛГБТКІ+ спільнотою (і не тільки). Я створюю простір, в якому можна дати собі дозвіл. Тому робота зі мною підійде тим, хто готові досліджувати, експериментувати, пробувати і створювати новий досвід.
Лікар Психолог, Психотерапевт Шпак Жанна Олександрівна на Doc.ua
Психолог, психотерапевт у гештальт підході, психотравматолог. Магістр психології
Лікар Психіатр, Психолог, Психотерапевт Щербина Юлія Петрівна на Doc.ua
Індивідуальні консультації. Лікування депресії, тривожних розладів, біполярних афективних розладів, шизофренії, неврастенії, розладів особистості, ігроманії, розлади харчової поведінки.
Лікар Психолог, Психотерапевт Волянська  Людмила  Юріївна на Doc.ua
Девіз з яким йде по життю «Якщо ви не керуєте власними цілями, ними керує хтось інший». Обрала професію психолога, бо має бажання робити людей щасливими.
Лікар Гомеопат, Психіатр, Психотерапевт Манчур Ганна Зіновіївна на Doc.ua
4.8
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та супроводі дітей з проблемами психічного здоров'я. Проводить психотерапевтичні консультації. Займається гомеопатичним веденням пацієнтів всіх вікових груп
Лікар Психіатр, Психотерапевт Царінюк Ніла Василівна на Doc.ua
Ніла Василівна проводить індивідуальне консультування, а також сімейну терапію. Лікує депресії, психосоматичні розлади, стани психотичного рівня, порушення сну.
Лікар Психіатр, Психолог, Психотерапевт Козицька Яніна Михайлівна на Doc.ua
Лікар-психотерапевт, психіатр. Проводить психотерапевтичне та медикаментозне лікування тривожних станів, залежностей, депресії, стресу. Проводить стаціонарне лікування, сімейний прийом, тренінги особистісного зростання тощо
Лікар Гомеопат, Імунолог, Онколог, Психотерапевт, Пульмонолог, Лікар нетрадиційної медицини Ободніков Олександр Олександрович на Doc.ua
Лікар, КАНДИДАТ МЕДИЧНИХ НАУК, ДОЦЕНТ, має колосальний досвід роботи в області онкології, спеціалізується на складанні програм індивідуального лікування поширених форм ракових пухлин грудної клітини, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи і шкіри. Застосовує АЛЬТЕРНАТИВНІ МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ (гомеопатія, дието-, фітотерапія, психо-соматична корекція та ін.).