Київ
Приватний кабінет психолога, психотерапевта, психоаналітика Казанцева Володимира

Практикуючий лікар
add_box Психологія Психотерапія ... ще
Психотерапія в психоаналітичному методі ефективно допомагає усвідомити й змінити ті аспекти особистості, що привели до проблематичного стану. Основний акцент терапії полягає в розвитку психічних процесів, що сприяють одужанню.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 17:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул Ростиславська 11Бна карті
Шевченківський м.Політехнічний інститут
0.0
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Сучасна наука значно розширила розуміння психіки, а за майже сотню років існування психотерапії з’явилось понад 400 різновидів цього методу. Ба більше, кожен вид психотерапії, скажімо психоаналіз чи КПТ, мають окремі школи та традиції. Це не лише показник зростаючого попиту на терапію, а й ознака широкого поля застосування психотерапії.

Часто психотерапію сприймають як лікування окремого симптому чи певної хвороби, але чи правильним є таке розуміння? Насамперед варто усвідомити те, що людська психіка є багатогранною, складною й повною суперечностей. І це знаходить своє відображення і в житті, і в захворюванні індивіда.

Здобувати свою психологічну освіту я почав у 2008 році з курсів консультаційної психології у методі КПТ. Потім було навчання коучінгу та друга вища освіта в університеті імені М. П. Драгоманова у 2016 році. Там я отримав спеціальність «психолог» і продовжив навчатись психотерапії в методі психоаналіз в УПУ. Згодом став сертифікованим психотерапевтом в УСП та НПА. Мій власний досвід в психоаналізі складається із групового та індивідуального. Крім того, я стажувався в психіатричній клініці ім. Павлова, а також закінчив курси пропедевтики й реляційного психоаналізу, пройшов континуальні та групові супервізії, а згодом здобув додаткову спеціалізацію клінічного психолога. Наразі веду прийом як особисто, так і онлайн.

Пацієнти, що звертаються за допомогою до психотерапевтів, згодом розуміють, що їхня проблема або ж хвороба значно складніші, ніж їм здавалось. Більшість людей, що проходять довготривалу психотерапію, з часом починають значно краще розуміти себе та оточуючих. У них розвиваються такі здібності, як самоаналіз і саморегуляція, підвищується життєва активність, з’являється здатність переживати сильні емоції, контролювати стрес і не втрачати здоровий глузд.

Завдяки освіті й досвіду я маю чітку впевненість, що саме через проживання, усвідомлення та осмислення багатогранності й складності життя ми рухаємось до здоров’я – як фізичного, так і психічного. А головним моїм завданням як психотерапевта є всіляке сприяння цьому процесу.

Перевірені відгуки про клініку