Лікар спеціалізується на психіатрії та психотерапії. Проводить патопсихологічне обстеження, психотерапію, лікування розладів психіки. Використовує новий підхід у лікуванні та діагностиці психічних розладів, що призводять до стійкого поліпшення стану
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 53 відгуки
Наталія 06 Вересень 2024
Аріна 30 Липень 2024
Все влаштувало, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Роман 25 Червень 2024
Хороший лікар, прийом сподобався
Направлено до клініки
Кристина 04 Червень 2024
Лікар не достатньо приділив мені часу, нічого я для себе не дізналася корисного, хоч консультація коштує не дешево. Я надіялась почути подальші рекомендації від лікаря, був мовчазний, не провів психологічний тест, виписав дивні ліки, направив до невідомих учнів та не професійно зі мною спілкувався. Я заплатила кошти не за що.
Данило 04 Червень 2024
Гарний підхід, лікар призначив потрібне мені лікування, цілком задоволений лікарем
Макар 16 Квітень 2024
Лікар дуже хороший та уважний спеціаліст. Візит нам дуже сподобався, все пройшло без будь-яких проблем.
Михайло 29 Березень 2024
Лікар високо кваліфікації, очікування всі справдились. Рекомендую
Меланія 26 Березень 2024
Все пройшло добре, дякуємо.
Лев 22 Березень 2024
Прийом сподобався, все було добре
Вероніка 22 Березень 2024
Все прошло хорошо. К доктору мы приехали с другого города, доктор принял наш хорошо, пообщался с ребенком. Ребенок сначала плакал, но доктор быстро смог успокоить ребенка. Консультацией у доктора остались довольны