Сергій Іванович - ЛОР-лікар, хірург-оториноларинголог, дитячий ЛОР. Проводить
консервативне лікування хвороб ЛОР-органів. А також виконує хірургічне лікування: септопластика,
вазотомія, мікрогайморотомія, поліпотомія, видалення кіст та міцетом гайморових пазух,
тонзилектомія, увулепалатинопластика, розкриття абсцесів (носа, вуха, паратонзилярний), FESS (функціональна ендоскопічна синусова хірургія).
Сергій Іванович проводить базові ЛОР-процедури.
Лариса Василівна - лікар-отоларинголог. Закінчила Запорізький медичний інститут, інтернатуру проходила на базі Олександрівської міської лікарні №1. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні
захворювань лор-органів на амбулаторному рівні. Лариса Василівна виконує амбулаторні процедури, що стосуються лор-органів.
Олег Петрович займається діагностикою та лікуванням гострих і хронічних захворювань ЛОР-органів у дітей. Проводить промивання носа по Проетцу, промивання мигдалин, продування слухових труб по Політцеру, хірургічне лікування (тонзілопатологія)
Лікар-оториноларинголог приймає пацієнтів з гострими і хронічними формами тонзиліту, отиту, порушенням слуху, гнійних захворювань верхніх дихальних шляхів. Проводить діагностику і лікування порушень слуху і вірусних захворювань ЛОР-органів. Виконує видалення новоутворень носоглотки і видалення чужорідних тіл.
Наталія Павлівна веде консультативні прийоми та проводить оперативні втручання на ЛОР-органах. Напрямки роботи лікаря: оториноларингологія, дитяча оториноларингологія, ЛОР-хірургія (септопластика, тонзилектомія, вазотомія, класична та ендоскопічна гайморотомії)
Веду консультацію англійською. Чому я працюю лікарем? Лікарі працюють з метою збереження та відновлення здоров'я пацієнтів. Я проводжу медичний обстеження, діагностику, лікування, надають поради щодо здорового способу життя та профілактики хвороб. Головна мета - допомагати пацієнтам в підтримці та покращенні їхнього фізичного та психічного стану.
Микита Сергійович - лікар отолоринголог, веде прийом дорослих та дітей від 4 років. Спеціалізується на лікуванні гострих та хронічних захворювань ЛОР-органів. Також лікар проводить малі хірургічні операції на ЛОР органах (напр. розкриття фурункула порожнини носа та ін.).
Приймає пацієнтів з народження. Проводить консервативне та хірургічне лікування ЛОР-патологій гострих і хронічних форм. Застосовує: розкриття і дренування абсцесів, фурункулів ротової порожнини, кіст і кистоподобную утворень придаткових пазух носа, видалення поліпів, тонзилектомії, тімпалопластику, вазотомію. Також лікар інтерпретує рентген-знімки, КТ, МРТ, аудіограми та інші результати діагностики в оториноларингології.
Лікар-отоларинголог вищої категорії. Проводить лікування захворювань верхніх дихальних шляхів у дітей і дорослих, виконує всі необхідні процедури: промивання мигдалин, продування слухових труб, пункції і т.д.