Київ
Лікар Отоларинголог Хуторна  Ірина  Сергіївна на Doc.ua

Відгуки про Хуторна Ірина Сергіївна

Хуторна Ірина Сергіївна – кваліфікований лікар отоларинголог, який застосовує у роботі принципи доказової медицини та сучасний підхід до діагностики та лікування ЛОР-захворювань. Веде амбулаторний прийом для дітей та дорослих із захворюваннями ЛОР-органів, займається діагностикою слуху.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Соломія 08 Листопад 2024
Прийом пройшов дуже добре, до лікаря зверталися друге, ми всім задоволені
Аліса 01 Серпень 2024
Сподобались - лікарка, відношення та пояснення.
Анатолій 23 Липень 2024
Лікарка уважна, чуйна, професійна, приділила доволі багато часу, вникла в проблему й зробила усе, що було потрібно для допомоги мені. Консультацією я залишився задоволеним.
Катерина 28 Червень 2024
Звернулась із закладенністю носа, що не проходила більше 2-х тижнів. Ірина Сергіївна уважно оглянула мене, поставила діагноз не з моїх слів!!!, заспокоїла. Призначене лікування показало свою дієвість, була вражена. Протягом 3-х днів відчула полегшення, стан був ще нестабільний, продовжувала лікування, проте результат такий миттєвий я не очікувала. Рекомендую, прийомом задоволена, в Центрі привітна атмосфера, багато пацієнтів, але моє очікування було до 5 хвилин, попередили про затримку, адміністратор запропонувала води і каву, що теж є приємним бонусом.
Софія 20 Червень 2024
Дуже гарний лікар, дуже уважна, професійна, все розказала, пояснила. Лікар надала рекомендації, все було як потрібно, задоволені

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ