Якщо ви або ваша дитина погано чуєте, маєте вроджені вади вуха або потребуєте складної операції – Катерина Леонідівна знає, як допомогти. Спеціалізується на кохлеарній імплантації та реконструктивній хірургії вуха. Понад 16 років досвіду, кандидат медичних наук, вища категорія. Працює і з дітьми, і з дорослими. Навчалася в Австрії, Польщі, Іспанії, Німеччині. Авторка понад 40 наукових публікацій. Поєднує точність мікрохірургії з розумінням естетики.
Лариса Василівна - лікар-отоларинголог. Закінчила Запорізький медичний інститут, інтернатуру проходила на базі Олександрівської міської лікарні №1. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні
захворювань лор-органів на амбулаторному рівні. Лариса Василівна виконує амбулаторні процедури, що стосуються лор-органів.
Діагностика та лікування захворювань ЛОР-органів, проведення діагностичних та лікувальних отоларингологічних маніпуляцій, надання невідкладної отоларингологічної допомоги. Видалення сірчаної пробки, видалення стороннього тіла з гортаноглотки, носоглотки, носа та зовнішнього слухового проходу, промивання лакун мигдаликів, промивання порожнини носа по Проєтцю, продування слухових труб по Політцеру, пневмомасаж барабанної перетинки, туалет носа, вуха та ін. Надає допомогу при носових кровотечах. Завжди враховує індивідуальні особливості кожного пацієнта, уважна, дає зрозумілі роз’яснення.
Отоларинголог дитячий, лікує хвороби вуха, горла і носа, промиваючи лакуни мигдалин, видаляючи сірчані пробки і чужорідні тіла, займається розкриттям абсцесів і фурункулів. Даний лікар також проводить репозицію кісток носа при травмах, підслизову резекцію перегородки носа, часткове видалення слизової носових ходів (конхотомія) та інші маніпуляції.
Лікар Ю.Л. Заброцька займається діагностикою та лікуванням захворювань ЛОР-органів у дорослих і дітей. Серед напрямків практичної діяльності лікування та профілактика захворювань вуха, горла, носа.
Лікар-оториноларинголог з підготовкою за європейськими та українськими стандартами. Займаюсь діагностикою й лікуванням захворювань ЛОР-органів. Проводжу повний спектр амбулаторних процедур та малоінвазивних втручань. Постійно підвищую кваліфікацію на конференціях та майстер-класах, впроваджуючи нові методики в практику.
Кандидат медичних наук, лікар-отоларинголог, лор-хірург вищої категорії, дитячий ЛОР, сурдолог, фоніатр, має сертифікат на право практичної діяльності в країнах Євросоюзу. Займається ендоскопічною діагностикою і хірургічним лікуванням патології голови та шиї, естетичною хірургією обличчя і шиї. Видаляє кісти і папіломи гортані
Лікар проводить консультацію та огляд пацієнтів. Діагностика та лікування гострих та хронічних ЛОР захворювань. Лікар проводить такі процедури як катетеризація та продування слухових труб, промивання лакун піднебінних мигдаликів, промивання носа методом Проєтца, вимивання сірчаних пробок, видалення сторонніх тіл вуха, носа, глотки, гортані та інші.
Моя професія для мене - це можливість щодня впливати на якість життя людей. Дихання, слух і голос - це те, що ми часто недооцінюємо, поки не втрачаємо комфорт. Мені подобається моя робота за можливість швидко полегшити стан і повернути людні звичну якість житя. Особливу увагу приділяю комфортному прийому для маленьких пацієнтів - без страху та зайвого стресу. Для мене важливо, щоб пацієнти виходили від мене з відчуттям, що їх почули - і фізично, і по-людськи.