Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Отоларинголог Лесик Тетяна Олександрівна на Doc.ua
Лікар-отоларинголог спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних форм таких захворювань як риніти, риносинусіти, ГРВІ, фарингіти, тонзиліти, отіти, отомікози, ларингіти і т.д. Виконує всі необхідні маніпуляції на ЛОР-органах, включаючи ендоскопічні методи діагностики. Веде прийом для пацієнтів з народження
Лікар Отоларинголог Бондар Олена Іванівна на Doc.ua
Отоларинголог, кваліфікаційна категорія лікаря - перша, професійна спеціалізація - діагностика, лікування та ведення дітей і дорослих пацієнтів із захворюваннями ротоглотки, вушної і носової порожнини.
Лікар Отоларинголог Рудко Петро Олегович на Doc.ua
Петро Олегович спеціалізується на діагностиці та лікуванні отоларингологічних захворювань. Проводить промивання порожнини носа по Проетцу (Зозуля), видалення сторонніх тіл з носа і вуха, розтин фурункулів вуха і носа, риноскопію, оро-фарингоскопію, непряму ларингоскопію
Лікар Отоларинголог Ерпульов Сергій Миколайович на Doc.ua
4.8
Сергій Миколайович отоларинголог з багаторічним досвідом роботи. Лікує захворювання вуха, горла, носа (фарингіт, аденоїди, синусит, риніт, отит). Також лікар проводить широкий спектр лікувальних ЛОР-процедур
Лікар Отоларинголог Шмарова Світлана Вікторівна на Doc.ua
4.8
ЛОР лікар першої категорії з десятирічним досвідом роботи консервативного і кріолікування захворювань верхніх дихальних шляхів: риніти, синусити, фарингіти, аденоїди та ін.
Лікар Отоларинголог Лимаренко Людмила Олександрівна на Doc.ua
4.8
Людмила Олександрівна - фахівець в області отоларингології. Веде консультативний прийом, а також володіє методиками виконання фотодинамічної терапії, лазерної коагуляції, пункції гайморової пазухи, пневмомасажу барабанної перетинки. Виконує промивання і продування ЛОР-органів, видалення сторонніх тіл, кріозрошення, розтин фурункулів і абсцесів
Лікар Отоларинголог Трокай Юлія Олексіївна на Doc.ua
4.8
Лікар спеціалізується на отоларингології. Проводить передня та задню риноскопію; фарингоскопію, гіпофарингоскопію; непряму та пряму ларингоскопію; отоскопію; тимпанометрію
Лікар Отоларинголог Стась Володимир Григорович на Doc.ua
4.7
ЛОР вищої категорії, займається лікуванням запальних і інфекційних захворювань вухо / горла / носа консервативними, хірургічними та кріометодамі.
Лікар Отоларинголог Мішуровскій Володимир Григорович на Doc.ua
4.6
Пріоритетні напрямки роботи Володимира Григоровича - консультування дітей різного віку, оперативне, консервативне лікування інфекційних, запальних, травматичних і інших захворювань, локалізованих в ЛОР-органах. Безопераційне лікування аденоїдів, хронічного тонзиліту, інших патологій вуха, горла, носа.
Лікар Отоларинголог Онищенко Юлія Іванівна на Doc.ua
4.5
Лікар вищої категорії - отоларинголог, працює з дітьми, займаючись проведенням оперативних втручань (ургентних і планових) для лікування патологій ЛОР-органів. В роботі використовує сучасну ендоскопічну техніку. Юлія Іванівна є учасником щорічних конференцій отоларингологів України, а також міжнародних конференцій.