Олексій Борисович спеціалізується на лікуванні таких захворювань, як мігрень, невралгія, епілепсія, наслідки черепно-мозкових травм, інсульт, розсіяний склероз, радикуліт, нейропатії, хвороба Паркінсона та інші патології центральної й периферичної нервової системи. Лікар підбирає індивідуальну програму діагностики та лікування, допомагає відновити функції нервової системи та поліпшити якість життя пацієнта.
Лікар спеціалізується на неврології, рефлексотерапії, стабілометії, займається лікуванням захворювань нервової системи (медикаментозним і немедикаментозним), проводить терапію пацієнтів, які страждають від запаморочення і порушень рівноваги.
Невролог вищої категорії, фахівець в області проведення неврологічних блокад, акупунктури, моксотерапії (вплив теплом на активні біологічні точки тіла), голкорефлексотерапії, масажу Шіацу. Лікує астенічні стани, головний біль, невралгії, порушення пам'яті, функцій кінцівок і тазових органів і т.д.
Надія Євгенівна займається лікуванням церебро-васкулярної патології, дегенеративно-дистрофічних захворювань хребта, нейроінфекцій. Крім того лікар консультує пацієнтів під час вагітності з неврологічною патологією і т.д.