Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Невролог, Лікар функціональної діагностики, Вертебролог Белущенко Дмитро Сергійович на Doc.ua
Невролог першої категорії, фахівець з ЕНМГ (електронейроміографія). Крім того, проводить голкову ЕМГ, транскраніальную доплерографію, працює в такій області медицини, як вертеброневрологія.
Лікар Невролог Секер Тетяна Михайлівна на Doc.ua
Лікар-невролог вищої категорії, кандидат медичних наук, є висококласним фахівцем в області невропатології (дитячої та дорослої). Займається комплексним лікуванням психоневрологічних і серцево-судинних захворювань.
Лікар Невролог, УЗД-фахівець, Лікар функціональної діагностики Третякова Альбіна Ігорівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Функціональний діагност вищої категорії, невролог, фахівець УЗ-діагностики другої категорії. Альбіні Ігорівні належать 4 патенти на винаходи, понад 70 друкованих наукових праць.
Лікар Невролог, Рефлексотерапевт Микитей Оксана Миколаївна на Doc.ua
Микитей Оксана володіє сучасними методами діагностики і лікування неврологічних захворювань (головні болі, ішемічні інсульти, хвороби хребта, неврити) веде пацієнтів в умовах стаціонару. Володіє методами рефлексотерапії і голковколювання, аурикулотерапію, блокади.
Лікар Невролог Магурчак Мар'яна Петрівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на неврології, вертебрології. Лікує такі захворювання і патології, як: мігрень, головний біль напруги, тригемінальні цефалгії, запаморочення, невралгії трійчастого нерва, лицевого нерва та інші. Доктор регулярно бере участь в міжнародних конференціях
Лікар Невролог, Рефлексотерапевт Шпак Ольга Костянтинівна на Doc.ua
Лікар-невролог і рефлексотерапевт, займається лікуванням наслідків інсультів і струсів мозку, соматоформних розладів вегетативної нервової системи, веде консультативний прийом пацієнтів з безсонням, остеохондрозом, неврозом. Є активним учасником міжнародних практичних конференцій.
Лікар Невролог Мілокостова Лариса Володимирівна на Doc.ua
Надає допомогу у встановленні діагнозу та призначення необхідних препаратів при захворюваннях нервової системи. Спеціалізується на комплексному лікуванні вегетосудинної дистонії, неврозу, мігрені, остеохондрозу, радикулопатії і хронічному порушенні мозкового кровообігу. Уважно проводить огляд і грамотно рекомендує реабілітаційні та профілактичні заходи
Лікар Невролог, Психіатр, Психотерапевт, Сексолог Прохорова Ольга Володимирівна на Doc.ua
Лікар Невролог, Терапевт Голик Ольга Ігорівна на Doc.ua
Лікар займається медичним супроводом дорослих пацієнтів і дітей, діагностикою та лікуванням вертеброгенної і цереброваскулярної патології (НМК, енцефалопатія, невропатія, судомний синдром). Проводить паравертебральні блокади, а також допомагає вилікувати терапевтичні захворювання
Лікар Невролог, Рефлексотерапевт, Кінезітерапевт Кім Вадим Олександрович на Doc.ua
Лікар-невролог, лікує грижі, біль в спині, вегетосудинну дистонію, вивихи, переломи, кривошею, плоскостопість, сколіоз, деформації кінцівок, використовуючи елементи мануальної терапії, лікувальної фізкультури, масажу і гімнастики.