Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Мануальный терапевт, Невролог, Рефлексотерапевт Самсонов Олексій Васильович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Олексій Васильович спеціалізується на лікуванні остеохондрозу хребта, його неврологічних ускладнень, судинних проявах остеохондрозу шийного відділу хребта. В роботі застосовує класичні та сучасні методики терапії.
Лікар Невролог Київський Вадим Вікторович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на лікуванні та реабілітації пацієнтів з нервово-психологічними розладами. Працює з проблемами в розвитку дітей до 1-го року, затримкою моторного і мовного розвитку. Займається лікуванням порушення сну у дітей, головних болів, занепокоєння, гіперактивність.
Лікар Невролог Шарікович Богдан Юхимович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Богдан Юхимович здійснює лікування захворювань нервової системи, психоемоційної сфери (невроз, депресія) і хребта. Методи: медикаментозно, паравертебральная блокада, мануальна терапія.
Лікар Невролог Рубцова Ольга Вадимівна на Doc.ua
Ольга Вадимівна займається лікуванням захворювань нервової системи, володіє спеціальної неврологічної технікою, усіма видами проведення ін'єкцій, розшифровує результати ЕЕГ. Лікує такі захворювання, як психоемоційні розлади, вегетативну дистонію і т.д.
Лікар Невролог Блоха Оксана Петрівна на Doc.ua
Лікар-невролог вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні невралгії, вертеброгенних корінцевих синдромів, церебральних судинних захворювань, ускладнень соматичних захворювань неврогенного походження.
Лікар Невролог, Рефлексотерапевт, Лікар нетрадиційної медицини Мацишін Віктор Сергійович на Doc.ua
Віктор Сергійович є засновником клініки «Аюрведа 192». Займається традиційної (рефлексотерапія, неврологія), нетрадиційною медициною (аюрведичне вчення). Практикує техніки Су джок (голковколювання в точки стопи, кисті), панчакарма (позбавлення від шлаків). Володіє різними техніками діагностики: електропунктурою, пульсодіагностикою, іридодіагностикою.
Лікар Мануальный терапевт, Невролог Собовий Олег Михайлович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-невролог займається діагностикою та лікуванням захворювань, пов'язаних з нервовою системою (невралгій, пухлин головного і спинного мозку, енцефалітів, невритів, інсультів, дисциркуляторних енцефалопатій і різних порушень кровообігу головного мозку, нападів епілепсії). Здійснює консультативні прийоми, проводить мануальну терапію всіх відділів хребта, а також лікувальні масажі
Лікар Невролог Таран Людмила Миколаївна на Doc.ua
Дитячий невролог, має вищу категорію, фахівець в області лікування енурезу, мігрені, неврозу, дитячого церебрального паралічу. Проводить транвертебральну і транскраніальну мікрополярізацію, володіє методами краніо-сакральної терапії (остеопатичні методи) і ін.
Лікар Невролог Ланкамер Наталія Йосипівна на Doc.ua
Лікар-невролог вищої кваліфікаційної категорії. Надає послуги з лікування та діагностики патологій хребта, вегетативних розладів, судинних захворювань головного мозку, захворювань нервової системи.
Лікар Невролог Попова Маріанна Валеріївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Маріанна Валеріївна спеціалізується на лікуванні захворювань неврологічного профілю. Проводить лікування, реабілітацію пацієнтів, які перенесли гострі порушення кровообігу мозку та черепно-мозкові травми