Лікар Невролог Шоломон Світлана Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про Шоломон Світлана Миколаївна

Світлана Миколаївна спеціалізується на корекції постінсультних явищ, патологій периферичної нервової системи, наслідків черепно-мозкових ушкоджень.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 22 відгуки

Олена 16 Травень 2026
Мені сподобалося, що прийом лікаря відбувся вчасно. Лікар дуже привітна, все пояснила мені, розповіла.
Дарина 15 Травень 2026
Все було добре. Мене все влаштувало на консультації лікар Світлана Миколаївна хороший фахівець в своїй роботі
Оксана 21 Лютий 2026
Все дуже сподобалося на візиті.
Жанна 16 Лютий 2026
Віталій 06 Грудень 2025
Валентина 21 Жовтень 2025
Все пройшло добре, я дуже задоволена консультацією, Світлана Миколаївна дуже грамотна та уважна лікарка, виписала мені ліки, в разі потреби я запишусь до неї повторно, дякую!
Наталія 10 Жовтень 2025
Мені все сподобалося на візиті.
Юлія 22 Квітень 2025
Лікар мені дуже сподобався. Візит пройшов чудово, планую і надалі звертатися до цього лікаря за допомогою.
Ілона 11 Квітень 2025
Все дуже сподобалось мені, дуже хороший лікар, все дуже докладно і зрозуміло пояснив мені. В цілому, питань в мене до спеціаліста не залишилось. Дуже дякую, я задоволена.
Анна 15 Березень 2025
Роботу цього лікаря я оцінюю високим балом. Не так часто приходжу на візит до Світлани Миколаївної, але всі мої візити проходили добре, я задоволена, нарікань ніяких немає.
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Обухів