Невролог Симоненко Катерина Олександрівна займається діагностикою та лікуванням захворювань в області неврології. Так, лікар проводить лікування таких хвороб, як церебральний атеросклероз, мігрень, невралгія, радикулопатія.
У своїй роботі керуюсь принципами індивідуального та комплексного підходу, використанні сучасних методів лікування і командній роботі з батьками для збереження здоров’я їх дітей.
Працюючи з дітками, неймовірно радію і надихаюсь їхнім новим успіхам та навичкам, а також можливістю якісно допомогти і заспокоїти батьків.
Олена Іванівна лікар невролог. Спеціалізується на лікуванні головного болю різного генезу (головний біль напруги, мігрень), болі в спині,
гострі та хронічні порушення мозкового кровообігу, запаморочення різного генезу, полі- та мононейропатії різного генезу, герпетичний гангліон, невропатія лицевого нерва, невралгія трійчастого нерва, хвороб, що спричиняють порушення нервово-м'язової передачі (міастенія).
Тетяна Ростиславівна – лікар дитячий невролог, психіатр вищої категорії. Займається обстеженням та лікуванням дітей із захворюваннями нервової системи (епілепсії, розсіяний склероз, ураження периферичної нервової системи, ДЦП, перенатальне ураження нервової системи, РАС, розлади психологічного розвитку різного рівня, розлади поведінки, неврози та ін).
Лікар спеціалізується на неврології, рефлексотерапії, стабілометії, займається лікуванням захворювань нервової системи (медикаментозним і немедикаментозним), проводить терапію пацієнтів, які страждають від запаморочення і порушень рівноваги.
Невролог вищої категорії, фахівець в області проведення неврологічних блокад, акупунктури, моксотерапії (вплив теплом на активні біологічні точки тіла), голкорефлексотерапії, масажу Шіацу. Лікує астенічні стани, головний біль, невралгії, порушення пам'яті, функцій кінцівок і тазових органів і т.д.