Невролог проводить лікування невритів лицьового нерва, мігрені, порушень сну, проводить внутрішньосуглобні і паравертебральні блокади, спеціалізується в області фармакопунктури і біопунктури. До кожного пацієнта шукає індивідуальний підхід для найбільш результативного лікування. Веде дітей з групи перинатального ризику
Олександр Олександрович спеціалізується на діагностуванні та лікуванні захворювань, викликаних ураженнями центральної, периферичної нервової системи. Працює з захворюваннями генетичної, інфекційної, травматичною природи. Проводить терапію різних функціональних порушень
Наталя Григорівна займається реабілітацією та лікуванням пацієнтів які перенесли інсульт. Лікар володіє всіма діагностичними, практичними навичками лікування широкого спектру неврологічних захворювань
Лікар-невролог займається лікуванням гострих порушень мозкового кровообігу (інсульт), лікуванням наслідків перенесеного інсульту, черепномозкової травми, спінальної травми, запальних захворювань нервової системи. Веде хворих після оперативного втручання на хребті, головному мозку
Юрій Ігорович - ведучий невролог, спеціалізується на неврології, вегетологіі і вертебрології, здійснює терапію хронічних больових синдромів, дистонії, безсоння, проявів тривожних розладів і т.д. Авторству Юрія Ігоровича належить понад 20 статей в медичних виданнях, а також доповіді на конференціях і з'їздах
Володимир Іванович спеціалізується на діагностуванні та лікуванні захворювань нервової системи, черепно-мозкових травм, екстрапірамідних захворювань, хвороб мотонейрона, судомних синдромів, пухлини головного, спинного мозку, порушень сну.
Дитячий невролог вищої категорії, спеціалізується на лікуванні захворювань у дітей до 18 років. Проводить реабілітацію дітей із захворюваннями нервової системи.
Висококваліфікований фахівець з великим і успішним досвідом роботи в галузі неврології та наркології. Займається проблемами різного виду неврологічних патологій: судин головного мозку, запальних захворювань периферичної нервової системи, гіпертонічної хвороби. Лікар володіє технікою голкорефлексотерапії в лікуванні нікотинової залежності, виводить зі стану абстиненції при алкогольної залежності, лікує алкогольну залежність
Василь Миколайович має великий досвід практичної роботи неврологом, в його діяльність входить діагностування, корекція і терапія різних відхилень в роботі нервової системи, судинного, травматичного, ішемічного або будь-якого іншого характеру.
Вікторія Миколаївна невролог вищої категорії, рефлексотерапевт. Веде прийоми дорослих і дітей від 12 років. Лікар спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних захворюваннях головного мозку. Проводить терапію психосоматичних патологій, консервативну терапію при патології міжхребцевих дисків і остеохондрозі хребта, реабілітацію після інсультів. Надає допомогу в лікуванні епілепсії і ДЦП