Київ

за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Невролог Нестерко Людмила Василівна на Doc.ua
Лікар Невролог Антонюк Тетяна Валеріївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-невролог консультує і лікує пацієнтів із захворюваннями, пов'язаними з порушенням діяльності центральної і периферичної нервової системи. Надає допомогу при хронічних порушеннях мозкового кровообігу, дегенеративно-дистрофічних захворюваннях хребта і периферичних нервів, вегетосудинної дистонії, мігрені, остеохондрозі, наслідки черепно-мозкових травм, інсультів
Лікар Невролог, Педіатр Сухоручкіна Оксана Володимирівна на Doc.ua
Дитячий невролог Cухоручкіна Оксана Володимирівна працює з діагностикою та лікуванням таких захворювань у дітей: нервово-м'язові захворювання, епілепсії, тіки, поведінкова неврологія (синдром дефіциту уваги з гіперактивністю, енурез, енкопрез), наслідки перинатального ушкодження центральної нервової системи. Крім цього лікар Оксана Володимирівна веде медичний нагляд за часто хворіють дітьми.
Лікар Невролог Боярчук Віта Володимирівна на Doc.ua
Лікар-невролог, здійснює паравертебральне, периартикулярне введення лікарських препаратів, люмбальну пункція, селективні корінцеві блокади. Займається реабілітацією після оперативних втручань, використовуючи апарат штучного кровообігу. Лікар володіє мовою жестів глухонімих.
Лікар Невролог Мериндя Анастасія Анатоліївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар займається діагностикою та лікуванням пацієнтів з демієлінізуючою патологією нервової системи (РС, мілети, енцефаломієліти, синдром Гієна Барре та інші), наслідків черепно-мозкових травм, полінейропатій, вегетативних розладів та інших патологій в області неврології.
Лікар Невролог Лебединець Павло Володимирович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань, пов'язаних з неврології. Лікує такі захворювання, як: невралгія, розсіяний склероз, міастенія, хвороба Паркінсона, епілепсія, головні болі різної етіології, мігрень
Лікар Невролог Пархоменко Богдан Леонідович на Doc.ua
Лікар-невролог, проводить реоенцефалографію (РЕГ), реовазографію (РВГ), паравертебральні в/м ін'єкції, масаж (лікувальний, вакуум-масаж, з елементами мануальної терапії, профілактичний), фахівець в області апаратної фізіотерапії.
Лікар Невролог Безкоровайна Інна Василівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар проводить огляд пацієнтів з патологією нервової системи. Спеціалізується на лікуванні судинних хвороб головного мозку, корекції вегетативної дисфункції, лікуванні хвороб хребта. Доктор проводить паравертебральні блокади. Лікує широкий спектр хвороб пацієнтів з патологією нервової системи
Лікар Невролог Кічманюк Аліна Сергіївна на Doc.ua
Лікар-невролог лікує гострі порушення мозкового кровообігу, церебральний гіпертонічний криз, болю напруги, струс головного мозку, невропатію лицьового, трійчастого, променевого, ліктьового, малоберцового нерву, торакалгію (біль в грудному відділі), полінейропатії, постгерпетичну невралгію
Лікар Невролог Чеботаренко Тетяна Андріївна на Doc.ua