add_box Імунологія Неврологія Психіатрія Психологія УЗ-діагностика Функціональна діагностика ... ще
Єдина в Україні спеціалізована клініка, в якій діагностують і успішно лікують захворювання, зумовлені порушеннями нейроімунологічних процесів. У клініці займаються лікуванням герпесвірусного енцефаліту і мієліту, розсіяного склерозу, міозиту, міастенії і міотонії, розладів спектру аутизму та ін.
Клініка нейроімунології «VIVERE» - це спеціалізований нейроіммунологічний центр експертного рівня. Основними напрямками діяльності клініки є діагностика і лікування захворювань, що знаходяться на стику таких дисциплін, як: неврологія, імунологія і психіатрія. Для постановки правильного діагнозу дуже важливий міждисциплінарний підхід у веденні пацієнта, тому в клініці працюють провідні фахівці цих напрямків.
Клініка «VIVERE» займається діагностикою та лікуванням таких захворювань і патологічних станів:
розлади аутистичного спектру;
неврит лицьового нерва;
тригемінальна невралгія;
кохлеовестибулярний неврит;
постгерпетична невралгія.
Клініка «VIVERE» обладнана всім необхідним для проведення якісної функціональної та лабораторної діагностики. У клініці можна виконати ультразвукову діагностику, електрокардіографію та електроенцефалографію. При необхідності клініка забезпечить Вам комфортне перебування в денному стаціонарі під наглядом висококваліфікованих фахівців.
Перевірені відгуки про клініку
Марина 15 Листопад 2021
Клиника в общем мне понравилась, там соблюдают все условия антисептики, уютно. Одно только не очень удобно для посетителей, которые приходят в первый раз, нет указателей куда идти, я минут пятнадцать наматывала круги, но главный вход, так ине нашла. Хорошо, что я нашла какие-то двери, и позвонила, меня впустила девушка, объяснив, что это запасной вход.
Александр 16 Грудень 2020
Клиника очень красивая и очень качественное обслуживание.