Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Косметолог Терпеливець Оксана Петрівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-косметолог, проводить лікування таких захворювань, як акне, розацеа, алопеція, а також лікує рубці і розтяжки. Спеціалізується на проведенні контурної пластики, мезотерапії, лазерної епіляції, видаленні судин і новоутворень, інтимної лазерної пластиці і інших процедурах.
Лікар Косметолог Кисельова Марина Олександрівна на Doc.ua
Косметолог-естетист Марина Олександрівна проводить масажні терапії обличчя і тіла. Лікар займається корекцією фігури і обсягів, робить лімфодренажний і антицелюлітний масажі, обгортання, вакуумно-роликовий масаж. Працює з зоною обличчя - проводить безін'єкційну мезотерапію і біоревіталізацію, депіляцію гарячим воском, фототерапію судин та ін.
Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматоонколог Васильєва Ірина Володимирівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар спеціалізується на сімейній медицині та онкології. Проводить консультативний прийом, шліфування, епіляцію, видалення папілом, бородавок і судин, контурну пластику, безопераційну блефаропластику. Лікує доброякісні новоутворення шкіри, акне і атопічний дерматит
Лікар Косметолог Чечко Наталія Миколаївна на Doc.ua
Косметолог, який проводить процедури, спрямовані на омолодження шкіри, усунення вугрової висипки, розацеа, сухості шкіри, дерматиту. Спеціаліст в області проведення хімічного пілінгу і чищення.
Лікар Дерматолог, Косметолог Тарнавська Ольга Ярославівна на Doc.ua
Ольга Ярославівна - фахівець з естетичної медицини. Займається контурною пластикою, ін'єкційною, лазерною, апаратною косметологією. Проводить процедури по догляду за шкірою. Доктор володіє сучасними методиками корекції і попередженням мімічних зморшок, усунення рубців і шрамів. У своїй практиці використовує мезотерапию, біоревіталізацію і інші процедури по догляду
Лікар Косметолог Лапшук Катерина Анатоліївна на Doc.ua
Катерина Анатоліївна - фахівець лазерної косметології.
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Бабаєва Раміла Рашидовна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Кваліфікований дерматовенеролог і косметолог, фахівець високої кваліфікації в естетичній, апаратній та ін'єкційній косметології. Займається антивікової терапією, гіпергідрозом, гіперпігментацією, акне, постакне, рубцевими змінами тканин, випаданням волосся аліментарного генезу, нейродермітом, стрептодермією, стафілодермією
Лікар Косметолог Полджян Лусіне Завенівна на Doc.ua
Косметолог-естетист Полджян Лусіне Завеновна (провізор) проводить лікувальні косметологічні догляди, апаратні методики по догляду за обличчям, пілінги, ін'єкційні методики для обличчя, масаж обличчя
Лікар Косметолог Гавриленко Наталія Леонідівна на Doc.ua
Лікар косметолог-ін'екціоніст, виконує всі види догляду процедур. Проводить біоревіталізацію і мезотерапію, мезорадіесс обличчя і тіла, лікування волосся, контурну пластику обличчя, збільшення губ. Брала участь в безлічі професійних семінарів та конференцій
Лікар Косметолог, Дерматовенеролог Індюкова Юлія Андріївна на Doc.ua
Лікар дерматовенеролог Юлія Андріївна приймає пацієнтів, у яких є підозри на запальні та інфекційні процеси, що відбуваються на шкірі і статевих органах. Доктор діагностує всі можливі грибкові ураження епідермісу, а також венеричні захворювання, визначає дерматози різного походження. Юлія Андріївна становить для клієнтів оптимальний план лікування, орієнтуючись, в першу чергу, на скарги хворого, результати обстеження і індивідуальні особливості організму.