Лікар-косметолог спеціалізується на лазерній та фотоепіляції, апаратних методиках для обличчя й тіла, корекції жирових відкладень і целюліту. Проводить консультації, складає індивідуальні програми догляду за шкірою тіла, виконує LPG-масаж, безінʼєкційну мезотерапію, SPA- та доглядові процедури, а також динамічну лазерну епіляцію Moveo та корекцію фігури за допомогою міобілдера.
Маргарита Анатоліївна - лікар дерматолог, косметолог. Член європейської асоціації дерматологів та венерологів (eadv). Освіта - Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця. Спеціалізується на лікуванні акне, розацеа, шкірних дерматозів, апаратній косметології, лазерному со2 шліфуванні, видаленні новоутворень шкіри (невуси, папіломи, бородавки). Також лікар веде свій косметологічний блог в instagram.
Лікар-косметолог, який займається діагностикою та усуненням ряду естетичних проблем організму людини різної етіології. Серед проведених заходів присутні: корекція брів, чистка обличчя, а також інші види терапії, спрямовані на відновлення естетичної функції.
Олена Юріївна лікар дерматолог-косметолог, спеціалізується на лікуванні захворювань шкіри бактеріального, вірусного, алергічного походження. Виконує процедури по догляду за шкірою, володіє техніками омолодження. Веде прийом для дітей від 6 років.
Косметолог з 28-річним досвідом роботи проводить діагностику і косметологічне усунення захворювань шкіри. Володіє сучасними методиками омолодження і корекції косметичних дефектів за допомогою контурної пластики, ін'єкційних методик - мезотерапія особи, волосся і тіла, хімічних пілінгів - поверхневих і серединно-поверхневих, класичних косметологічних процедур. Підбирає засоби для домашнього догляду.
Чому я працюю лікарем?
Дерматологія — це моя пристрасть! Я радію, коли можузмінювати життя пацієнтів на краще, допомагаючи їм зберігати
здоров'я та красу.
Кваліфікований дорослий дерматовенеролог, дитячий дерматолог. Займається лікуванням захворювань шкіри, нігтів і волосся. Проводить видалення новоутворень методом електрокоагуляції і рідким азотом.