Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Дерматолог, Косметолог, Трихолог Шумська-Кобзаренко Карина Миколаївна на Doc.ua
Дерматокосметолог проводить діагностику шкіри обличчя. Працює з пацієнтами за індивідуальним планом лікування акне і постакне. Спеціалізується на ін'єкційній косметології, лікуванні захворювань шкіри і волосся. Проводить мезотерапію, біоревіталізацію, корекцію мімічних зморшок і контурну пластику
Лікар Дерматолог, Косметолог, Трихолог Гнатенко Яніна Олександрівна на Doc.ua
Яніна Олександрівна спеціалізується на лікуванні проблемної шкіри, пігментації, алопеції. Проводить мезотерапию, біоревіталізацію, біореволюметрію, контурну пластику, процедури лазерної та апаратної косметології, епіляцію, обгортання і ін.
Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматовенеролог Моїсеєва Олена Віталіївна на Doc.ua
Займає посаду головного лікаря в клініці «Анкор». Входить в журі конкурсу косметологів «Перлина майстерності».
Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматовенеролог Федорич Людмила Ярославівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на косметології і дерматовенерології. Проводить дерматоскопію, видалення новоутворень, плазмотерапію, ін'єкції ботулотоксину. Лікує такі захворювання і патології, як: акне, розацеа, себорейний дерматит та інші. Веде прийом для дітей від 10 років
Лікар Дерматолог, Косметолог Дудікова Катерина Володимирівна на Doc.ua
Лікар дерматолог-косметолог, фахівець лазерних методик. Викладала в Вінницькому національному медичному Університеті. Катерина Володимирівна займається лікуванням старіння, зморшками, збільшеними порами на обличчі. Клієнти можуть звертатися до неї за проведенням ударно-хвильової терапії, безопераційної лазерної ліпосакції, видаленням шрамів
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Косметолог, Трихолог, УЗД-фахівець Журик Вікторія Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар працює в декількох напрямках. Напрямки роботи Вікторії Вікторівни: косметологія обличчя та тіла, гінекологія, трихологія. Спеціалізація в гінекології та косметології дозволяє виявити зв'язок між дерматологічними проблемами і гінекологією. Вікторія Вікторівна проводить терапевтичний прийом зі збором анамнезу, при потребі діагностує порушення функцій шкіри за допомогою дерматоскопія і проводить процедури, спрямовані на поліпшення стану: біоревіталізацію, плазмоліфтинг, мезотерапію.
Лікар Косметолог Нетаврова Світлана Володимирівна на Doc.ua
Лікар-косметолог, усуває естетичні проблеми шкіри, проводить лікування різних захворювань (розацеа, сухість шкіри, лишай, дерматити і т.д.). В роботі використовує ін'єкційну контурну пластику обличчя, масаж обличчя, пілінги, апаратну косметологію і інші методи.
Лікар Косметолог Литвинчук Наталія Миколаївна на Doc.ua
Спеціалізується на мезотерапії, пілінгу, апаратный косметології, проводить масаж обличчя. Наталія Миколаївна допомагає пацієнтам з розацеа, дерматитами, висипом вугрів і ін.
Лікар Косметолог Зарицька Валентина Іванівна на Doc.ua
Лікар-косметолог вищої категорії, кандидат медичних наук. Спеціалізується на проведенні процедур по догляду за шкірою обличчя: чистки, масажі, пілінги, маски, корекція ознак старіння шкіри, мезотерапія, корекція фігури і т.д.
Лікар Венеролог, Дерматолог, Косметолог Кисіль  Андріана  Анатоліївна на Doc.ua