Чому я працюю лікарем?
Дерматологія — це моя пристрасть! Я радію, коли можузмінювати життя пацієнтів на краще, допомагаючи їм зберігати
здоров'я та красу.
Займається доказовим лікуванням акне, постакне, розацеа, запальними дерматозами та різними типами алопецій. Застосовує новітні методи діагностики – дерматоскопію та трихоскопію на FotoFinder, проводить Патч-тестування та видалення новоутворень, панч та шейв біопсію. Підтримує красу шкіри за допомогою доглядових та ін’єкційних процедур. Допоможе не тільки в питаннях косметології, а й підбере для вас професійний домашній догляд в кожному індивідуальному випадку.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Юлія Олександрівна працює як лікар-хірург. Спеціалізується на різних видах хірургічних втручань. Виконує амбулаторне видалення гнійників, доброякісних новоутворень шкіри, корекцію врослого нігтя, хірургічну обробку ран та видалення сторонніх тіл. Операції проводяться під місцевою анестезією. Юлія Олександрівна також проводить такі косметологічні процедури, як-от мезотерапія та контурна пластика.
Вікторія Олегівна науковий керівник і співзасновник центру естетичної медицини GarnoMedica. Представляє авторську методику медичного центру GarnoMedica по лікуванню акне і постакне. Член консультаційної ради компанії Allergan (США), національний тренер з контурній пластиці компаній Allergan (США) і Teoxane (Швейцарія). Національний тренер по ботулінотерапіі компанії Allergan (США)
Лікар-дерматолог проводить діагностику доброякісних новоутворень шкіри і видаляє їх, терапію дерматитів різного генезу, інфекцій шкіри і придатків. Спеціалізується на ін'єкційних і апаратних методиках оздоровлення і омолодження шкіри, чистках, пілінгах і масажу обличчя.
Анна Володимирівна займається діагностуванням, терапією шкірних захворювань, грибкових, венеричних патологій, хвороб, що передаються статевим шляхом. Володіє методом радіохвильового усунення доброякісних новоутворень шкірних покривів.
Анна Іванівна проводить ефективну терапію алопеції (облисіння) будь-якої форми. Є висококласним професіоналом в області терапевтичної косметології. Проводить апаратні та ін'єкційні процедури, спрямовані на омолодження та усунення естетичних дефектів. Спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці різноманітних патологій дерматологічного профілю