Яніна Олександрівна спеціалізується на лікуванні проблемної шкіри, пігментації, алопеції. Проводить мезотерапию, біоревіталізацію, біореволюметрію, контурну пластику, процедури лазерної та апаратної косметології, епіляцію, обгортання і ін.
Вікторія Петрівна спеціалізується на індивідуальному комплексному підході до діагностики та лікування проблем шкіри і її придатків. Володіє всіма сучасними методиками медичної косметології, ін'єкційними і апаратними технологіями, успішно застосовує їх на практиці. Експерт в напрямку лікування акне і розацеа, в застосуванні ін'єкційних методик будь-якої складності. Проводить дерматоскопію, займається діагностикою та лікуванням новоутворень шкіри
Лікар спеціалізується на косметології і дерматовенерології. Проводить дерматоскопію, видалення новоутворень, плазмотерапію, ін'єкції ботулотоксину. Лікує такі захворювання і патології, як: акне, розацеа, себорейний дерматит та інші. Веде прийом для дітей від 10 років
Володимир Миколайович лікар - дерматокосметолог, він проводить такі процедури, як механічне чищення особи, мезотерапія, ботулінотерапія, біоревіталізація, плазмоліфтінг, контурна пластика і багато іншого.
Лікар дерматолог-косметолог, фахівець лазерних методик. Викладала в Вінницькому національному медичному Університеті. Катерина Володимирівна займається лікуванням старіння, зморшками, збільшеними порами на обличчі. Клієнти можуть звертатися до неї за проведенням ударно-хвильової терапії, безопераційної лазерної ліпосакції, видаленням шрамів
Лікар працює в декількох напрямках. Напрямки роботи Вікторії Вікторівни: косметологія обличчя та тіла, гінекологія, трихологія. Спеціалізація в гінекології та косметології дозволяє виявити зв'язок між дерматологічними проблемами і гінекологією. Вікторія Вікторівна проводить терапевтичний прийом зі збором анамнезу, при потребі діагностує порушення функцій шкіри за допомогою дерматоскопія і проводить процедури, спрямовані на поліпшення стану: біоревіталізацію, плазмоліфтинг, мезотерапію.
Косметолог вищої категорії. Професійні навички: видалення (діатермокоагуляція) дрібних утворень на шкірі, кріотерапія, контурна пластика філерами, зміна форми і збільшення обсягу губ, біоревіталізація, мезотерапія, пілінги і ін. Щорічно відвідує і бере участь у багатьох українських та міжнародних навчальних заходах для дерматологів і косметологів.
Дерматолог, косметолог, володіє методиками роботи на апараті Elos (видалення судин і пігментації, епіляція), на лазерному апараті Lumenis (фракційні лазерні шліфовки поверхневі, серединні, глибокі). Проводить дерматоскопічну діагностику і видалення новоутворень шкіри.