Олена Володимирівна спеціалізується на проведенні процедур, спрямованих на комплексний догляд за різними типами шкіри. Проводить мікродермабразію, ультразвуковий фонофорез, безін'єкційну мезотерапію та інші апаратні процедури.
Марина Олексіївна п'ять років працює в сфері дерматовенерології і косметології. Лікує пацієнтів з висипом вугрів, себореєю, герпесом, грибком і іншими шкірними захворюваннями. Проводить мезотерапию, хімічні пілінги, біорепарацію, видалення новоутворень та інші косметологічні процедури.
Косметолог, естетист по обличчю і тілу, має вищу медичну освіту. Проводить масаж обличчя, чищення обличчя, а також фахівець в області апаратних методик (мікроструми, фонофорез, кавітація і ін.). Займається лікуванням проблемної шкіри всіх типів - сухий, жирної, комбінованої, проблемної.
Юлія Василівна лікар-дерматовенеролог, косметолог веде прийом дорослих і дітей з віку 5 років. Приймає пацієнтів з такими проблемами як: акне (1-4 ступеня), дерматит, бородавки, розацеа, папіломи, контагіозний молюск. Проводить косметологічні процедури для обличчя, контурну пластику губ і ін.
Анна Сергіївна є кваліфікованим фахівцем у сфері інноваційної лазерної косметології, досконало володіє технікою роботи на різних типах лазера, включаючи інноваційний діодний лазер Light Sheer.
Дерматолог-косметолог, фахівець з ін'єкційних і лазерних методик. Лікар усуває вікові зміни шкіри, допомагає боротися з дерматитом, розацеа, висипом вугрів і т.д.
Лікар спеціалізується на естетичній косметології, проводить різні види чистки обличчя, виконує біоревіталізацію та ін'єкції краси, лазерну епіляцію і процедури омолодження шкіри, контурну пластику