Спеціаліст в області ін'єкційної терапії та провідний косметолог-естетист. Має спеціальність хіміка-технолога косметичного виробництва, проводить професійну розробку і підбір косметичних засобів. Має авторські успішні напрацювання в області лікування демодекозу і акне.
Є провідним косметологом-естетистом і фахівцем в області масажних технік (зокрема японський масаж Дзоган), безопераційної пластики обличчя, ін'єкційної терапії (біоревіталізація, мезотерапія). Показує чудові результати по корекції контурів обличчя.
Вікторія Василівна спеціалізується на лазерній косметології. Займається усуненням різних захворювань шкіри обличчя, вікових змін. Проводить видалення судин, лазерну епіляцію і ін.
Завідуюча дерматокосметологічні відділенням "Oxford Medical на Котовського" в Одесі, дипломований фахівець, учасниця багатьох конференцій та семінарів, які піднімають на загальне обговорення проблеми і актуальні питання дерматокосметології.
Наталія Костянтинівна володіє сучасними методиками діагностики та лікування захворювань шкіри. Має навички з інтенсивної косметології. Спеціалізується на терапії таких шкірних захворювань, як алергодерматози, акне, дерматит, грибкові ураження, гнійничкові, вірусні захворювання, гіпергідроз і ін. Проводить результативне лікування початкових стадій андрогенетических алопецій у чоловіків і жінок.
Лікар косметолог-ін'екціоніст, виконує всі види догляду процедур. Проводить біоревіталізацію і мезотерапію, мезорадіесс обличчя і тіла, лікування волосся, контурну пластику обличчя, збільшення губ. Брала участь в безлічі професійних семінарів та конференцій
Катерина Юріївна веде клінічну практику як дерматовенеролог область професійної діяльності лікаря - терапія хвороб шкіри, вугрової висипки, шкірних проявів ІПСШ. Авторству доктора пек належить 3 наукові роботи.
Лікар проводить терапію дерматитів, займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри різного походження, інфекцій. Регулярно відвідує курси професійного вдосконалення, серед яких заняття по біоревіталізації, ботулотоксину, ін'єкційної косметології.