Катерина Юріївна веде клінічну практику як дерматовенеролог область професійної діяльності лікаря - терапія хвороб шкіри, вугрової висипки, шкірних проявів ІПСШ. Авторству доктора пек належить 3 наукові роботи.
Лікар проводить терапію дерматитів, займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри різного походження, інфекцій. Регулярно відвідує курси професійного вдосконалення, серед яких заняття по біоревіталізації, ботулотоксину, ін'єкційної косметології.
Марія Олександрівна проводить лазерну епіляцію. Для позбавлення від небажаного волосся, лікар використовує нову сучасну техніку, проводить процедуру швидко і ефективно.
Дерматовенеролог, косметолог Лілякова Анна Олексіївна має великий досвід роботи. Проводить такі процедури як: лазерне лікування доброякісних новоутворень шкіри, лазерне омолодження, лазерне шліфування і пілінг, лазерне лікування грибка нігтів, рожевих вугрів, судинних зірочок і хвороби червоних щік
і багато іншого.
Тетяна Вікторівна є фахівцем в області дерматології та косметології, проводить дерматоскопію і діагностику новоутворень шкіри, виконує лазерне видалення новоутворень шкіри, лазерне омолодження і лазерне лікування захворювань і дефектів шкіри
Займається лікуванням шкіри, волосся і дерматологічних проблем. Проводить діагностику і лікує випадання волосся у чоловіків і жінок, пропонує процедури естетичної та ін'єкційної косметології. У своїй практиці використовує сучасні методики терапії інфекційних, алергічних шкірних, венеричних захворювань
Косметолог, даний фахівець проводить хімічні пілінги, чищення, обгортання, масаж обличчя, лікування сухості шкіри, вугрової хвороби, розацеа, а також електропарації, кріоліфтинг і міостімуляції.