Займається лікуванням шкіри, волосся і дерматологічних проблем. Проводить діагностику і лікує випадання волосся у чоловіків і жінок, пропонує процедури естетичної та ін'єкційної косметології. У своїй практиці використовує сучасні методики терапії інфекційних, алергічних шкірних, венеричних захворювань
Косметолог, даний фахівець проводить хімічні пілінги, чищення, обгортання, масаж обличчя, лікування сухості шкіри, вугрової хвороби, розацеа, а також електропарації, кріоліфтинг і міостімуляції.
Анна Вікторівна як кваліфікований дерматокосметолог активно використовує в своїй лікарській практиці найвідоміші методики і технології антивікової медицини, класичної косметології, апаратного та ін'єкційного омолодження. Лікує такі захворювання як демодекоз, акне, розацеа, грибкові патології шкіри.
Лікар-дерматовенеролог, дерматокосметолог. Проводить лікування ЗПСШ та інших венеричних хвороб; усуває вугри, дерматози, псоріаз, демодекоз і т.д. Здійснює діатермокоагуляцію і кріодеструкцію доброякісних новоутворень шкіри і слизових, виконує контурну пластику і мезотерапію.
Як масажист пропонує класичні методики масажу, а також новітні авторські техніки провідних світових фахівців у галузі мануальної терапії, антицелюлітні програми, супровід дієтолога, індивідуальні комплекси лікувальної і естетичної гімнастики. Ефективність методик обумовлена тим, що кожен раз створюється абсолютно оригінальний масаж, що призводить до 100% результату, тому що не викликає звикання організму
Дерматовенеролог, косметолог, професійні інтереси - лікування акне, постакне, видалення рубців, судин, новоутворень, проведення косметологічних процедур.
Анастасія Сергіївна займається лікуванням широкого спектру захворювань шкіри (дерматити різного походження, екзема, псоріаз, розацеа, герпес), грибкових уражень шкіри і нігтів, вікових порушень функцій шкіри (вугрової хвороби). Консультує з питань підбору засобів для догляду за шкірою