Лікар спеціалізується на дерматовенерології, косметології та лазерних процедурах. Лікар проводить дерматоскопію, панч-біопсію, радіохвильове і лазерне видалення новоутворень шкіри, безопераційну підтяжку обличчя, безопераційну ліпосакцію, фототерапію, лазерні шліфовки медичним лазером CO2
Київ, вул.Святослава Хороброго 7 (Народного ополчення 7 )
Займаюсь діагностикою та лікуванням різноманітних дерматозів шкіри та трихологічної патології,а також діагностикою та видаленням новоутворень шкіри.
Я за комплексний та персоналізований підхід до лікування патологічних станів шкіри! За доказові та ефективні методи.
Косметолог-ін'єкціоніст виконує мезотерапію, біоревіталізацію, контурну пластику, ботулінотерапію. Чистки обличчя, всі види пілінгів, масаж обличчя, доглядові процедури на косметиці Biologique Recherche, Danne, Image Skincare. Апаратну косметологію на апаратах (Biologique Recherche, Ulthera System і Endospheres Therapy).
Олександр Даниленко — прогресивний фахівець, який поєднує активну практику з науковою діяльністю. Лікар має 6 років клінічного досвіду на стику хірургічної точності та естетики. Як науковий співробітник кафедри хірургії, він впроваджує сучасні міжнародні методики в лікування пацієнтів, забезпечуючи високу безпеку та бездоганний візуальний результат.
Мене завжди захоплювала медицина як наука, за здатність не тільки розвиватися у професійній та наауковій сфера, а й за можливість робити користь суспільству та поліпшувати рівень життя людей. Моє покликання робити людей здоровішими та щасливішими. Безмежно радію та надихаюсь на подальші звершення, коли бачу результати своєї роботи у вигляді щирих посмішок своїх пацієнтів.