Косметолог-ін'єкціоніст виконує мезотерапію, біоревіталізацію, контурну пластику, ботулінотерапію. Чистки обличчя, всі види пілінгів, масаж обличчя, доглядові процедури на косметиці Biologique Recherche, Danne, Image Skincare. Апаратну косметологію на апаратах (Biologique Recherche, Ulthera System і Endospheres Therapy).
Мене завжди захоплювала медицина як наука, за здатність не тільки розвиватися у професійній та наауковій сфера, а й за можливість робити користь суспільству та поліпшувати рівень життя людей. Моє покликання робити людей здоровішими та щасливішими. Безмежно радію та надихаюсь на подальші звершення, коли бачу результати своєї роботи у вигляді щирих посмішок своїх пацієнтів.
Фахівець із лікування та відновлення шкіри, усунення недоліків, лікування акне, демодекозу, розацея, випадіння волосся, хлоазма (пігменту), лікування вікових змін, птозу обличчя, набряків. Лікування акне, демодекозу, розацея, куперозу.
Спеціаліст надає консультації з естетики обличчя та тіла, включаючи підбір косметичних засобів для домашнього догляду, послуги лазерної епіляції та проводить інші косметологічні процедури.