Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Невролог, УЗД-фахівець Адаменко Катерина Борисівна на Doc.ua
Доктор Адаменко Є.Б. займається прийомом і веденням дітей з патологіями перинатально періоду, синдромами гіпо- та гіпердинамії, епілептичними станами, тиками, проблемами психомовного та рухового розвитку, відхиленнями в роботі вегетативної нервової системи та ін.
Лікар Отоларинголог Шуляк Максим Андрійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар-отоларинголог, проводить відеоендоскопію ЛОР-органів, пункції навколоносових синусів, розтин абсцесів, отгематом, фурункулів, репозицію кісток носа при переломах носа, конікотомію. Здійснює планові оперативні втручання (септопластику, крістотомію, розтин синехій порожнини носа) і ін.
Лікар Психолог, Психотерапевт Онухова Юлія Юріївна на Doc.ua
Надає психологічну допомогу дорослим і підліткам, які відчувають проблеми у взаєминах в сім'ї або колективі, складно адаптуються до нового місця проживання, втратили сенс життя, мають психосоматичні симптоми, знаходяться в депресивному стані і т. д. Допомагає вивчити і зрозуміти себе, знайти свій шлях до психологічного комфорту
Лікар Педіатр Бізякіна Ольга Вячеславівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні гострих і хронічних захворювань органів дихання, шлунково-кишкового тракту, сечостатевої системи, інфекційних захворювань. Проводить аускультацію, спірографію, зняття ЕКГ, перкусію, пальпацію, оторіноскопію, патронаж новонароджених, вакцинацію. Веде дітей народжених раніше терміну
Лікар Офтальмолог Музиченко Галина Єгорівна на Doc.ua
Спеціалізація даного лікаря-офтальмолога - оптометрія, контактна корекція. Також здійснює підбір м'яких контактних лінз, прогресивних і інших лінз. Володіє сучасними методами терапії патологій очей. Галина Єгорівна веде прийом дітей з 7-ми років і дорослих
Лікар Акушер-гінеколог Сиротинська-Прилипко Наталія Володимирівна на Doc.ua
Лікар Педіатр, УЗД-фахівець, Лікар функціональної діагностики Ігнатова Тетяна Борисівна на Doc.ua
Тетяна Борисівна спеціалізується на проведенні функціональної діагностики у дітей: електрокардіографії, добового моніторування артеріального тиску.
Лікар Педіатр Проценко Сергій Михайлович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар педіатр. Спеціалізується на лікуванні бронхолегеневої системи у дітей. Проводить профілактичні огляди, патронаж дітей до 1 року. Розробляє індивідуальний графік при порушенні календаря щеплень. Проводить вакцинацію всіх вікових груп.
Лікар Фтизіатр Матвеєнко Людмила Василівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на фтизіатрії. Займається профілактикою, діагностикою та лікуванням туберкульозу у дітей
Лікар Невролог Київський Вадим Вікторович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на лікуванні та реабілітації пацієнтів з нервово-психологічними розладами. Працює з проблемами в розвитку дітей до 1-го року, затримкою моторного і мовного розвитку. Займається лікуванням порушення сну у дітей, головних болів, занепокоєння, гіперактивність.