Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ортопед Кінча-Поліщук Тамара Анатоліївна на Doc.ua
Тамара Анатоліївна - заслужений лікар України. Компетентна в питаннях дитячої ортопедії, приймає пацієнтів від 0 до 16 років. Застосовує консервативне лікування вроджених вивихів стегна, дисплазії, клишоногості, вроджених і набутих захворюваннях скелета. виконує лікування дитячого остеопорозу, рахіту, деформації стоп, усуває наслідки травм
Лікар Педіатр Земко Тетяна Анатоліївна на Doc.ua
Доктор є кваліфікованим педіатром з багаторічним стажем. Веде спостереження за фізичним і нервово-психічним розвитком дітей першого року життя. Надає невідкладну і екстрену допомогу пацієнтам, консультує з питань імунопрофілактики та вакцинації
Лікар Педіатр Кундіна Наталія Олексіївна на Doc.ua
Наталія Олексіївна - Заслужений лікар України, педіатр, кандидат медичних наук, медичний директор клініки «Верде». Займається лікуванням ГРВІ, пневмонії, синуситу, тонзиліту, ГЕРБ, гастриту, холециститу, герпесного інфекції, ацетонемічного синдрому та ін. Консультує щодо правильного догляду та розвитку здорових і недоношених дітей. Веде прийом дітей від 0 до 18 років. Також проводить прийом англомовних пацієнтів
Лікар Невролог Стрижньова  Олена  Леонідівна на Doc.ua
Олена Леонідівна - дитячий невролог вищої категорії. Спеціалізується на консультуванні та спостереженні дітей і підлітків від народження та до 18 років. Лікує такі захворювання як: ураження нервової системи в перинатальному періоді, порушення стато-кінетичного, психічного та мовленнєвого розвитку у дітей; неврози, неврозоподібні стани: енурез, енкопрез, заїкування, тики, нав’язливі рухи; синдром гіперактивності та дефіциту уваги та інше.
Лікар Фізіотерапевт Баркалова Людмила Станіславівна на Doc.ua
Людмила Станіславівна професійний фізіотерапевт, по своїй спеціальності має вищу медичну категорію і проводить різноманітні фізіотерапевтичні процедури. Регулярно відвідує науково-практичні конференції за фахом, проходить курси підвищення кваліфікації
Лікар Невролог Житар Олена Миколаївна на Doc.ua
Олена Миколаївна займається діагностикою, лікуванням захворювань неврологічного профілю, Лікар працює з індивідуальним підходом до кожного пацієнта, використовує в своїй роботі методи фізіотерапії, фітотерапії, гомеопатії і т.д.
Лікар Невролог Кириченко Ніна Володимирівна на Doc.ua
Ніна Володимирівна проводить диференціальну діагностику, лікує різні види головного болю (запаморочення, головний біль), захворювання периферичної та центральної нервової системи.
Лікар УЗД-фахівець Дрюк  Ганна Олексіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на УЗД-діагностиці. Проводить УЗД-діагностику всіх органів і систем. Спеціалізується на проведенні УЗД для дітей. Постійно удосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Лікар Педіатр Самойлова Ірина Павлівна на Doc.ua
Лікар вищої категорії з великим практичним досвідом роботи, успішно лікує хвороби верхніх дихальних шляхів і шлунково-кишкового тракту у дітей.
Лікар УЗД-фахівець Валишевський Орест Володимирович на Doc.ua
УЗД-спеціаліст, вищої категорії. Досвід роботи лікаря становить понад 23 роки. Спеціалізується на проведенні ультразвукових досліджень органів сечовидільної системи, чоловічих та жіночих статевих органів, слинних залоз та ін. Приймає дорослих та дітей віком від 3 років.