Чому я працюю лікарем? Лікар — одна з найважливіших професій. Мені дуже подобається, що я відіграю важливу роль у збереженні та покращенні здоров'я людей, і цей вклад є значним і цінним для суспільства.
Багато з нас, сьогоднішніх дорослих, були свого часу травмовані стоматологією - напевно, ми всі пам'ятаємо насильницьке лікування, біль і страх. Сіра Катерина хоче, щоб у наших дітей таких спогадів не було, і я знаю, що стоматологія може бути іншою - комфортною, безболісною, забавною і веселою. З маленькими пацієнтами не тільки лікує зуби, але і розповідає казки, показує мультики, грає в ігри і дітки отримують маленькі призи за сміливість
Спеціаліст оздоровчого масажу. Проводить косметичний масаж, фітомасаж, дитячий масаж (діти від 3 років), ПІР (постізометрична релаксація м'язів), фіто-вигрівання вуха, вогненний масаж, витяжку зміщення хребців, медовий масаж. Веде прийом дорослих і дітей від 3 років
Займається діагностикою та лікуванням раку шкіри, в роботі використовує систему штучного інтелекту FotoFinder, проводить видалення новоутворень радіохвильовим, лазерним методом, кріодеструкцію, Панч, шейв-біопсію. Займається комплексною терапією патологій шкіри, волосся, нігтів.
Юлія Олександрівна проводить своїм клієнтам дерматоскопію, плазмоліфтинг, фототерапію, видаляє новоутворення шкіри. Лікує алергічний, атопічний дерматит, мікози шкіри та її придатків, захворювання волосся, акне, демодекоз, нейродерміт. Володіє технікою кріодеструкції, електропараціі, міостимуляції, кріостімуляціі. Допомагає при відновленні після хірургічних втручань. Володіє всіма методами видалення новоутворень шкіри, а також технікою дерматоскопії на системі штучного інтелекту FotoFinder.
Одна з найбільш затребуваних психологів-психотерапевтів у Києві. Займається лікуванням депресії, порушень сну, неконтрольованої агресії, дратівливості, панічних нападів, страхів, стресу та розладів складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, тяжка хвороба, розрив стосунків, втрата чи розлучення). Допомагає у вирішенні життєвих проблем. Також веде прийом англійською мовою. Анонімно та конфіденційно.