Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Сімейний лікар Костогриз Наталія Петрівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить амбулаторне спостереження за пацієнтами в сім'ї, медичний супровід дітей з 3 років, підбір індивідуальних схем лікування хронічних захворювань, профілактичний огляд і рекомендації щодо здорового способу життя
Лікар Отоларинголог Сарапулова Тетяна Іванівна на Doc.ua
Доктор спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань ЛОР-органів (отитів, синуситів, тонзилофарингіту, ларингіту, ринітів, аденоїдів). Постійно удосконалює досвід в ЛОР-практиці за допомогою вивчення актуальної медичної періодики, тематичних інтернет-ресурсів. Веде прийом для дітей з народження
Лікар Невролог Таран Людмила Миколаївна на Doc.ua
Дитячий невролог, має вищу категорію, фахівець в області лікування енурезу, мігрені, неврозу, дитячого церебрального паралічу. Проводить транвертебральну і транскраніальну мікрополярізацію, володіє методами краніо-сакральної терапії (остеопатичні методи) і ін.
Лікар Педіатр Альвінська Світлана Петрівна на Doc.ua
Світлана Петрівна - фахівець з діагностики та лікування захворювань у маленьких пацієнтів. Проводить консультативний прийом дітей, вакцинацію, пакетне спостереження дітей. Лікує хвороби за профілем гастроентерології, пульмонології
Лікар Педіатр Бесарабова Лада Василівна на Doc.ua
Лікар-педіатр вищої категорії. Член асоціації педіатрів України. Проводить консультації дітей різного віку, патронаж новонароджених, консультує з питань грудного вигодовування, оформляє довідки в дошкільні та шкільні установи.
Лікар Гомеопат, Кардіолог, Лікар спортивної медицини (ЛСМ) Гусакова Ольга Йосипівна на Doc.ua
Ольга Йосипівна проводить консультації і гомеопатичне лікування гострих і хронічних захворювань у дітей і дорослих пацієнтів. Спеціалізується на гомеопатичній реабілітації після травм, терапії захворювань шлунково-кишкового тракту, серцево-судинних і ендокринних хвороб. Лікар є автором 3 публікацій з гомеопатії, а також учасником міжнародних та українських форумів, з'їздів, семінарів.
Лікар Гінеколог Миколюк Ольга Леонідівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Веде прийом дітей і підлітків до 18 років. Займається лікуванням та профілактичними оглядами дітей і підлітків. Лікує запальні захворювання, пубертатні менструальні функції, функціональні кісти яєчників, порушення статевого розвитку. Консультує з приводу контрацепції підлітків
Лікар Педіатр Антропова Тетяна Вікторівна на Doc.ua
Тетяна Вікторівна - фахівець в області загальної сімейної практики, займається лікуванням захворювань: бронхолегеневої системи, сечовидільної системи та шлунково-кишкового тракту, дитячих інфекційних захворювань.
Лікар Інфекціоніст, Терапевт, Сімейний лікар Соколова Олена Георгіївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар спеціалізується на сімейній медицині, займається лікуванням широкого спектру внутрішніх захворювань дорослих пацієнтів і дітей. Олена Георгіївна надає діагностичну, консультативну, амбулаторно-поліклінічну допомогу в сфері терапії інфекційних хвороб, гастроентерології, шлунково-кишкових та інших патологій. Проводить розшифровку і аналіз ЕКГ, лабораторних досліджень
Лікар Нейрохірург Дяченко Сергій Миколайович на Doc.ua
Лікар-нейрохірург, має вищу категорію, займається лікуванням больових синдромів, нейроциркуляторної дистонії, невралгії, судинних патологій, травм шиї і голови, проводить оперативні втручання.