Сторінка 118: Дитячі лікарі Києва

Лікар Психолог Міщенко Лідія  Вікторівна на Doc.ua
Працюю в інтегративному підході, орієнтуючись на особистість клієнта та його актуальні потенційні можливості. Переважно використовую психоаналітичний підхід, методи когнітивно-поведінкової терапії, схема-терапії. Консультую клієнтів, які знаходяться в кризових станах, в пошуках нових сенсів і переживають розлади адаптації.
Лікар Педіатр, Неонатолог Кучерук  Юлія  Олександрівна на Doc.ua
Лікар консультує з грудного вигодовування, з прикорму. Здійснює профілактичні огляди від народження до 18 років. Займається діагностикою та лікуванням різних захворювань у дітей шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, дихальної системи, сечовидільної системи.
Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Диденко Юлія Миколаївна на Doc.ua
Лікар-дерматовенеролог, трихолог з досвідом роботи у провідних клініках України. Спеціалізуюся на діагностиці та лікуванні захворювань шкіри та волосся. Виконую цифрову дерматоскопію, трихоскопію, ін’єкційні методики (PRP, мезотерапія, ін’єкції Дутастериду, ГКС), панч-біопсію, радіохвильове видалення доброякісних новоутворень. Учасниця та спікер численних українських та міжнародних конференцій з дерматології та трихології.
Лікар Психолог, Психотерапевт Бедрій  Олександр Вікторович на Doc.ua
Лікар Отоларинголог Щегольов  Лев  Дмитрович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар отоларинголог. Володіє сучасними методами профілактики, діагностики та лікування хвороб.
Лікар Невролог Кузьмич Юлія Миколаївна на Doc.ua
У своїй роботі керуюсь принципами індивідуального та комплексного підходу, використанні сучасних методів лікування і командній роботі з батьками для збереження здоров’я їх дітей. Працюючи з дітками, неймовірно радію і надихаюсь їхнім новим успіхам та навичкам, а також можливістю якісно допомогти і заспокоїти батьків.
Лікар Інфекціоніст Зіброцька  Оксана  Павлівна на Doc.ua
Я виділяюсь комунікабельністю, стресостійкістю, дотримуюсь мультидисциплінарного підходу в діагностиці та лікуванні згідно засад доказової медицини
Лікар Психолог Третьякова  Дар’я Олегівна на Doc.ua
Третьякова Дар’я Олегівна – психолог та нейропсихолог, АВА -терапевт, яка почала практику у 2022 році. Спеціалізується на роботі з дітьми будь-якого віку та надає комплексну підтримку при аутизмі, РДУГ, ЗМР та ЗПМР. Проводить нейропсихологічні консультації, нейрокорекційні заняття, діагностику методами CASD та МОХО, а також створює індивідуальні програми занять. Дар’я має освіту в ХНУ ім. Каразіна та проходила спеціалізовані курси, зокрема з клінічної нейропсихології, поведінкової терапії (RBT/IBT/ABAT) та використання методики CASD. Приймає пацієнтів у Development Clinic та за потреби виїжджає додому
Лікар Імплантолог, Стоматолог-хірург Крамаренко Костянтин Олександрович на Doc.ua
Консультація
Я лікар-стоматолог-хірург, займаюся сучасною імплантацією та хірургічним лікуванням складних клінічних випадків. Виконую стандартні та атипові видалення, одномоментну й поетапну імплантацію, кісткову та м’якотканинну пластику, синус-ліфтинг, навігаційні протоколи All-on-4 / All-on-6. Постійно навчаюся на профільних курсах та конгресах, впроваджую цифрове планування й сучасні методики регенерації, щоб забезпечити прогнозований результат і максимальну безпеку для пацієнта.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Братусь Аліна Віталіївна на Doc.ua
Моя спеціалізація – це вирівнювання зубів та корекція прикусу за допомогою сучасних методів, таких як елайнери, брекет-системи та інші ортодонтичні апарати. Я прагну створити не лише красиву, а й функціонально правильну посмішку, яка стане вашою візитною карткою. Я детально вивчаю вашу ситуацію, враховуючи всі анатомічні особливості та побажання. Завдяки сучасному підходу та інноваційним рішенням ми разом досягнемо найкращого результату.