Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Ортопед, Травматолог Моця Максим Анатолійович на Doc.ua
Ортопед-травматолог приймає маленьких пацієнтів і проводить консервативне лікування вродженої чи набутої ортопедичної патології. Здійснює діагностику і лікування захворювань суглобів, порушень постави і ходи. Виправляє вроджені деформації кістково-м'язової системи
Лікар Офтальмолог Савчин Ірина Миколаївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Спеціалізація даного лікаря: офтальмологія, контактна корекція зору, а також Оптометрія. Має досвід роботи в контактній корекції зору і інструментальних дослідженнях, здійснює підбір астигматичних лінз і мультифокальних.
Лікар Офтальмолог Ятченко Юлія Василівна на Doc.ua
Даний фахівець займається корекцією короткозорості і далекозорості за допомогою підбору окулярів і контактних лінз. Також проводить вимірювання внутрішньоочного тиску.
Лікар Кардіолог Перепека Ірина Анатоліївна на Doc.ua
Ірина Анатоліївна - педіатр, провідний науковий співробітник, провідний спеціаліст. Заслужений лікар України. Проводить діагностику і лікування пацієнтів із захворюваннями серцево-судинної системи, передопераційну підготовку кардіологічних пацієнтів, ведення післяопераційних пацієнтів. Займається великою консультативною роботою в областях України. Лікує вроджені та набуті захворювання серцево-судинної системи
Лікар Отоларинголог Нечипоренко Павло Віталійович на Doc.ua
Павло Віталійович веде консультативний прийом дітей і дорослих. Доктор лікує гострі та хронічні патології ЛОР-органів: синусит, аденоїдит, хронічний риніт, гострий і хронічний ларингіт, гострий і хронічний отити та інші хвороби зовнішнього і середнього вуха, доброякісні та злоякісні пухлини ЛОР-органів, гостру сенсоневральну туговухість. Спеціалізується на мікрохірургії вуха (санірующі і слухополіпшуючі операції). Виконав більше 3000 операцій вищої категорії складності на ЛОР-органах. Є автором понад 100 друкованих праць в провідних мед
Лікар Сімейний лікар Кубрак  Тетяна  Володимирівна на Doc.ua
Тетяна Володимирівна – сімейний лікар, терапевт. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань внутрішніх органів у дітей та дорослих в умовах клініки та вдома, призначенні додаткових обстежень та їх інтерпретація, при необхідності – направлення до профільних фахівців, рекомендації щодо профілактики захворювань, здорового способу життя та раціонального харчування.
Лікар Дерматовенеролог Гречанська Лариса Василівна на Doc.ua
Лікар-дерматолог вищої категорії, кандидат медичних наук, доцент. Проводить діагностику і лікування гострих і хронічних захворювань шкіри, дерматологічних захворювань у дітей, інфекцій, що передаються статевим шляхом
Лікар Масажист, Реабілітолог Галушка Юрій Олексійович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Масажист-реабілітолог приймає дорослих пацієнтів і дітей від семи років. Володіє різними лікувально-реабілітаційними техніками масажу (міофасціальний, класичний, спортивний, лікувально-профілактичний, антицелюлітний, лімфодренажний, медовий та інші). Спеціаліст в області бальнеології та СПА-процедур. Має навички роботи на апаратах УВТ (ударно-хвильова терапія) і МІО-стимуляції. Консультант по програмам корекції фігури
Лікар Сімейний лікар Тарковська Оксана Вікторівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Лікар широкого профілю, відмінний діагност, фахівець з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Знає вікові особливості своїх хворих, враховує при призначенні лікування спосіб життя, психологічні характеристики, переносимість лікарських засобів та ін. Проводить діагностику і лікування пацієнтів із захворюваннями дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, ендокринної, серцево-судинної систем, порушенням обміну речовин і іншою патологією .
Лікар УЗД-фахівець, Радіолог Хомутов Дмитро Володимирович на Doc.ua
Спеціалізується на проведенні УЗД всіх органів і систем. У зону професійних інтересів входить також лікування статевих інфекцій, хвороб передміхурової залози, статевого члена, хвороб нирок, сечового міхура, еректильної дисфункції. Даний фахівець також веде англомовний прийом