Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Інфекціоніст Шведова Тетяна Вікторівна на Doc.ua
Тетяна Вікторівна спеціалізується на лікуванні дитячих інфекційних захворювань. Займається лікуванням кору, краснухи, вітряної віспи, скарлатини, коклюшу, епідемічного паротиту (свинка) та ін.
Лікар Отоларинголог Прима Володимир Анатолійович на Doc.ua
Лікар - досвідчений отоларинголог і хірург ЛОР-органів, фахівець з інвазивним методиками видалення новоутворень вуха, горла, носа, хірургічного лікування хропіння. Авторству Володимира Анатолійовича належить близько 10 наукових робіт, які розкривають проблематику сучасної отоларингології.
Лікар Кардіолог, Ревматолог, Кардіоревматолог Кухта Наталія Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на кардіоревматології. Займається лікуванням таких захворювань, як: кардит, ювенільний ревматоїдний артрит, системний червоний вовчак, системна склеродермія, дерматоміозит, ревматична лихоманка, реактивні артрити, хронічна ревматична хвороба, кардіоміопатії, васкуліти, артеріальна гіпертензія, гіпотензія, вегетативні дисфункції
Лікар Кардіолог, Ревматолог Єременко Світлана Миколаївна на Doc.ua
Світлана Миколаївна проводить діагностику і лікування захворювань серця у дітей, підлітків, лікує такі захворювання як, вегетативна дисфункція, вроджені вади серця, порушення ритму серця, геморагічний васкуліт і т.д.
Лікар Офтальмолог Сторожева Марина Миколаївна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-офтальмолог, проводить підбір всіх видів м'яких контактних лінз (торических, сферичних, мультифокальних) для пацієнтів різних вікових груп. Здійснює підбір всіх видів очкової корекції (монофокальна, прогресивних), володіє сучасними методами лікування органу зору.
Лікар Педіатр Кириченко Ірина Віталіївна на Doc.ua
Лікар-педіатр вищої категорії, займається веденням дітей до року, вакцинацією, лікуванням часто хворіючих дітей.
Лікар Ендокринолог Іваненко Галина Валентинівна на Doc.ua
Лікар-ендокринолог вищої категорії, займається лікуванням гормональних порушень, розладів і захворювань, викликаних цими порушеннями у всіх груп хворих.
Лікар Офтальмолог Гарасимів Людмила Андріївна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Офтальмолог 2-ї категорії, володіє сучасними методами терапії патологій очей. До того ж проводить підбір очкової корекції, а також м'яких контактних лінз для корекції пресбіопії і ін.
Лікар Офтальмолог, Хірург, Хірург-офтальмолог Приходько  Наталія Миколаївна на Doc.ua
Приймає пацієнтів різного віку, спеціалізується на складних випадках запальних захворювань переднього відрізка ока. Володіє сучасними методами хірургічного лікування захворювань, естетичної корекції століття і периорбітальної зони. Проводить діагностику зору з подальшим призначенням окулярів і контактних лінз
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Ткачук Марина Олександрівна на Doc.ua
Висококваліфікований гінеколог, спеціалізується на діагностиці та терапії ендокринних порушень у жінок репродуктивного віку, в період менопаузи. Володіє різними сучасними методами обстеження та лікування патологій шийки матки, ендокринної патології (дисфункція яєчників, гіперандрогенії, аденоміоз, гіперпролактинемії, безпліддя, міома матки, новоутворення яєчників, клімактеричні постменопаузальні порушення та ін.), Питаннями планування вагітності