Моя місія як дитячого лікаря – забезпечити якісне лікування з урахуванням індивідуальних особливостей кожної дитини. Я вважаю, що діти потребують особливого підходу, оскільки вони відчувають світ інакше, ніж дорослі. Моя мета – бути не просто лікарем, а тим, хто розуміє і підтримує у важливі моменти.
Аліна Ігорівна володіє сучасними методами та технологіями, які дозволяють забезпечити ефективне та безпечне лікування. Відповідальний підхід лікаря забезпечує комфорт і спокій для кожного пацієнта під час процедури.
Дмитро Андрійович - лікар стоматолог. Спеціалізується на терапевтичній стоматології, парадонтології та хірургічній стоматології. Веде прийом дорослих та дітей від 3 років. Лікар проводить професійну гігієну, пародонтологічне лікування, видалення зубів, тощо.
В роботі лікар надає перевагу використанні цифрових технологій та працює виключно зі збільшенням. Комплексний підхід до пацієнта та реалізація найкращого варіанту лікування - це основна мета під час кожного прийому.
Шукаєте сімейного лікаря, який володіє сучасними методами діагностики? Марчишина Олена Вікторівна проводить УЗД органів черевної порожнини, заочеревинного простору та щитовидної залози, що дозволяє швидко та точно виявити можливі патології. Завдяки додатковій спеціалізації у спортивній медицині та сімейній медицині, вона комплексно підходить до здоров'я пацієнтів. Записуйтеся на консультацію в «Оксфорд Медікал» вже сьогодні!