Дитячі лікарі Києва

Лікар Дієтолог, Сімейний лікар Оратовська  Ірина  Анатоліївна на Doc.ua
Київ, Проспект Лісовий, 35
Допомагаю досягати гармонії між здоров’ям і харчуванням. Розробляю індивідуальні плани харчування, враховуючи Ваші потреби, звички та стан здоров’я. Я пропоную індивідуальний підхід, який допоможе покращити ваше здоров’я, фізичну форму та загальне самопочуття науково обґрунтованими методами. Допомагаю зберегти здоров'я Вашої родини на засадах доказової медицини. Профілактика, діагностика та лікування захворювань — мій головний пріоритет. Завжди готова вислухати, проконсультувати та знайти найкраще рішення для покращення Вашого самопочуття.
Лікар Сімейний лікар Осадца  Оксана  Іванівна на Doc.ua
Київ, Дніпровська набережна, 26 і
Здійснює амбулаторний прийом і диспансерне спостереження за пацієнтами будь-якого віку, займається оглядом, вивченням анамнезу, призначенням і інтерпретацією результатів додаткових досліджень та підбором ефективного лікування. Проводить передопераційні консультації.
Лікар Масажист, Фізіотерапевт Бойко Катерина Олексіївна на Doc.ua
Київ, вул. Анни Ахматової, 22
Комплексний підхід до здоров’я всієї родини – з ніжністю для немовлят і професійністю для дорослих. Катерина Олексіївна поєднує масаж і фізіотерапевтичні методики, щоб підтримувати тонус, зняти напругу та покращити самопочуття. Катерина Олексіївна – фахівець, який розуміє тіло на дотик. Її руки – це поєднання тепла, знання та результату.
Лікар Імплантолог, Стоматолог-хірург Крамаренко Костянтин Олександрович на Doc.ua
Київ, пр. В.Івасюка, 24, секція 10
Київ, пр. В.Івасюка, 24
Консультація
Я лікар-стоматолог-хірург, займаюся сучасною імплантацією та хірургічним лікуванням складних клінічних випадків. Виконую стандартні та атипові видалення, одномоментну й поетапну імплантацію, кісткову та м’якотканинну пластику, синус-ліфтинг, навігаційні протоколи All-on-4 / All-on-6. Постійно навчаюся на профільних курсах та конгресах, впроваджую цифрове планування й сучасні методики регенерації, щоб забезпечити прогнозований результат і максимальну безпеку для пацієнта.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Братусь Аліна Віталіївна на Doc.ua
Київ, проспект Володимира Івасюка, 8 корпус 7
Моя спеціалізація – це вирівнювання зубів та корекція прикусу за допомогою сучасних методів, таких як елайнери, брекет-системи та інші ортодонтичні апарати. Я прагну створити не лише красиву, а й функціонально правильну посмішку, яка стане вашою візитною карткою. Я детально вивчаю вашу ситуацію, враховуючи всі анатомічні особливості та побажання. Завдяки сучасному підходу та інноваційним рішенням ми разом досягнемо найкращого результату.
Лікар Стоматолог-терапевт Манькевич  Назарій Вячеславович на Doc.ua
Київ, проспект Володимира Івасюка, 8 корпус 7
Я молодий, уважний і відповідальний стоматолог-терапевт, поєдную сучасні знання з турботливим ставленням до кожного пацієнта. Постійно вдосконалюю свої навички, відвідую професійні курси та семінари. У роботі прагну до максимально комфортного, безболісного лікування й естетичного та функціонального результату. Вірю, що довіра між лікарем і пацієнтом - це основа успішного лікування.
Лікар Ортодонт Карпинський Данило Володимирович на Doc.ua
Київ, Проспект Берестейський (Перемоги) 5-В
Лікар-ортодонт, який спеціалізується на сучасному підході до лікування прикусу з використанням цифрового планування та індивідуальних сетапів. У своїй практиці Данило Володимирович поєднує класичні ортодонтичні принципи з гнатологічним підходом, що дозволяє досягати не лише естетичного результату, а й стабільної функції. Працює з елайнерами, брекет-системами та складними клінічними випадками, включаючи застосування мікроімплантів і контроль біомеханіки переміщення зубів. Кожен клінічний випадок починається з глибокої діагностики та чіткого планування — пацієнт заздалегідь розуміє етапи лікування, терміни та очікуваний результат. Підхід лікаря обирають пацієнти, які цінують системність, контроль та результат, що виглядає природно і зберігається у довгостроковій перспективі.
Лікар Фізіотерапевт Арсенюк Ольга Олександрівна на Doc.ua
Київ, просп. В. Лобановського, 17, поверх 7
Забезпечую індивідуальний підхід для відновлення рухової функції та покращення якості життя.
Лікар Фізіотерапевт Журба Вадим Віталійович на Doc.ua
Київ, просп. В. Лобановського, 17, поверх 7
Індивідуальне тренування, групові заняття, Шрот-терапія, ударно-хвильова терапія, текар - терапія з реабілітологом, ультрафонофорез з реабілітологом, мануальна динамометрія, Міостимуляція (Compex).
Лікар Стоматолог Осечкіна Анастасія Сергіївна на Doc.ua
Київ, вул. Драгоманова, 40е
Анастасія Сергіївна — лікар, яка піклується не лише про здоров’я дитячих зубів, а й про те, щоб кожен візит до стоматолога проходив у спокійній, доброзичливій атмосфері. Вона спеціалізується на профілактиці та лікуванні стоматологічних захворювань у дітей, допомагаючи маленьким пацієнтам адаптуватися до лікування без страху та стресу. У своїй роботі Анастасія Сергіївна поєднує уважність, турботу та делікатний підхід, щоб дитина почувалася комфортно, а батьки були впевнені, що усмішка їхньої дитини — у надійних руках.