Київ

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог-хірург Боксер Станіслав Леонідович на Doc.ua
Лікар першої категорії
Станіслав Леонідович спеціалізується в області сучасної хірургічної, ортопедичної стоматології та стоматології загального профілю. Авторству Станіслава Леонідовича належить 15 наукових статей, 10 тез, 1 стендова доповідь на конгресі з міжнародною участю і патентні права на 2 винаходи. Також доктор веде прийом англо-і франкомовних пацієнтів
Лікар Отоларинголог Терентьєва Катерина Ярославівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Цілеспрямований, що розвивається доктор з сучасним індивідуальним підходом до проблем кожного пацієнта. Володіє всім спектром діагностичних маніпуляцій, консервативних і хірургічних методів лікування ЛОР-патології. У 2017 році захистила наукову роботу і отримала ступінь «Doktor nauk medycznych» в Варшавському медичному університеті.
Лікар Офтальмолог Дементьєва Тіна Вікторівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Лікар-офтальмолог, працює за такими напрямками, як оптометрія, контактна корекція зору. Проводить підбір всіх видів м'яких контактних лінз, очкової корекції, а також лікування патології переднього відрізка ока.
Лікар Педіатр Чернишова Оксана Володимирівна на Doc.ua
Понад дев'ять років доктор спеціалізується на лікуванні інфекційних захворювань, порушень шлунково-кишкового тракту. Має значний досвід роботи з новонародженими і усиновленими дітьми. Крім цього Оксана Володимирівна працювала дитячим гастроентерологом, є хорошим фахівцем у сфері сімейної медицини. Навчалася і працювала в Європі - брала участь в міжнародному проекті з удосконалення лікарських навичок в Страсбурзі, Франція.
Лікар Отоларинголог Нікітенко Алла Михайлівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Оториноларинголог проводить діагностику і лікування таких лор-захворювань, як ларингіти, аденоїди, синусити, тонзиліт. Займається наданням процедур: промивання лакун мигдалин, промивання носа по Проетцу, видалення стороннього тіла з вуха, носа
Лікар Офтальмолог Боровська Вікторія Ігорівна на Doc.ua
Стажувалася в приватному офтальмологічному центрі «CORVIS». Постійно підвищує кваліфікацію, беручи участь в семінарах і профільних наукових конференціях. Підбирає засоби корекції зору пацієнтам будь-якого віку.
Лікар Офтальмолог Різванюк Валерія Олександрівна на Doc.ua
Валерія Олександрівна спеціалізується на офтальмології. Веде прийом дорослих та дітей
Лікар Кардіолог, Терапевт, Сімейний лікар Шишкіна Ольга Степанівна на Doc.ua
Доктор медичних наук
Ольга Степанівна - доктор медичних наук, заслужений лікар України, терапевт вищої категорії. Приймає дітей і дорослих із захворюваннями кардіологічного, гастроентерологічного, і загальнотерапевтичного профілю.
Лікар Педіатр Вишневська Лариса Володимирівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Компетентна в лікуванні хвороб шлунково-кишкового тракту, хвороб алергічної і інфекційної природи, сечостатевої системи.
Лікар Гомеопат, Педіатр Ткаченко Сільвія Юліївна на Doc.ua
Сільвія Юліївна бере активну участь в гомеопатичних конгресах і форумах, володіє методикою іридодіагностики, є кваліфікованим гомеопатом, фахівцем з народної і нетрадиційної медицини.