Медичний центр Astra Dent на Солом’янці

Медичний центр Astra Dent на Солом’янці

Стоматологична клініка
82відгуки
add_box Стоматологія Ортодонтія Ендодонтія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Стоматологічна імплантологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Astra Dent на Солом’янці розташувалася на 2 поверхах: затишний і просторий хол, світлі і комфортні кабінети, 100% чистота і привітна команда. У клініці створені всі умови, щоб час, витрачений на турботу про зуби, пройшов у приємній атмосфері. Astra Dent Солом'янка - кращий вибір для лікування зубів, особливо якщо ви у столиці проїздом і шукаєте, де зробити чистку зубів біля жд вокзалу.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
вул. Георгія Кірпи, 5 Бна карті
Солом'янський м.Вокзальна
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Повний комплекс стоматологічних послуг на Солом'янці.

У клініці пацієнти можуть вирішити стоматологічну задачу будь-якої складності:

• комплексна діагностика з КТ
  • лікування ясен: вектор-терапія, операції на м'яких тканинах
  • встановлення пломб і реставрація зубів
  • встановлення вінірів, вкладок, протезів
  • видалення зубів (в тому числі і зубів мудрості)
  • встановлення сучасних імплантів виробництва США, Кореї, Швейцарії, Ізраїля та ін. (до речі, імплантація зубів біля жд вокзалу - це один із найпопулярніших запитів наших медичних туристів)
  • лікування під мікроскопом: кореневі канали, реставрації та ін.
  • професійна чистка та відбілювання
  • дитяча стоматологія

• Комп'ютерна анестезія
  • Мікроскопи останнього покоління
Перевірені відгуки про клініку
Юлія 21 Лютий 2021
Так сталося, що мені повинні були надіслати відразу знімок, а надіслали аж у вечері! Кажуть, якісь технічні неполадки. Але я надіялась на одне, а вийшло трохи по іншому.
Ольга 06 Лютий 2021
Осталась очень довольна приемом! Отличный сервис, великолепный ремонт, современное оборудование, отсутствие навязывания услуг, как это часто бывает в частных клиниках. Профессионализм и вежливость во всем. В общем, рекомендую!
Дмитрий 11 Вересень 2020
Приятно и профессионально. Вполне доволен.
Євгенія 11 Серпень 2020
Не пришлось ждать, все очень быстро. Результаты обследования прислали на почту. Вот только не знаю, как их теперь передать врачу.
Дмитрий 31 Січень 2020
Все нормально, профессионально и комфортно. У меня нет никаких нареканий, абсолютно.
Філії мережі
Все клініки