Astra Dent у ТЦ DOMA Center ー це:
1.Комфорт і сервіс.
- Сучасна двоповерхова стоматологія, яка має власний ліфт для зручності людей із особливими потребами.
- 5 світлих і просторих кабінетів, де все організовано так, щоб лікування було максимально комфортним.
- Привітна команда адміністраторів, медсестер і асистентів, які гарантують для вас високий сервіс.
2.Потужна команда лікарів. Ми зібрали професійний колектив стоматологів:
- ендодонтів
- ортодонтів
- дитячих стоматологів
- гігієністів
3.Сучасне обладнання для КТ і рентген-діагностики, установки Sirona для максимального комфорту пацієнта, комп'ютерна анестезія, мікроскопи останнього покоління ー все, що необхідно, щоб зберегти або відновити здоров'я зубів наших пацієнтів.
4.Широкий комплекс стоматологічних послуг. Тим, хто давно хотів знайти зручну стоматологію для всієї родини або вирішити всі стоматологічні задачі (від чистки до імплантації) в одному місці, ー це ідеальний варіант.
- Терапія та ендодонтія. Лікування карієсу, реставрація зубів, лікування кореневих каналів під мікроскопом ー все, щоб зберегти зуби пацієнта.
- Хірургія та імплантологія. Безпечне видалення зубів, установка імплантів провідних світових виробників (США, Швейцарія, Корея, Ізраїль, Франція та ін.).
- Протезування та естетична стоматологія. Коронки, накладки, вініри ー весь арсенал для того, щоб відновити повноцінну жувальну функцію й естетичний вигляд.
- Пародонтологія та професійна гігієна. Лікування ясен і професійні процедури з гігієни та догляду за яснами та зубами: чистка, вектор-терапія, відновлення кісткової тканини і м'яких тканин за допомогою плазмоліфтингу та ін.