Медичний центр Astra Dent на Подолі

Медичний центр Astra Dent на Подолі

Стоматологична клініка
141відгук
add_box Стоматологія Ортодонтія Ендодонтія Ортопедична стоматологія Хірургічна стоматологія Стоматологічна імплантологія ... ще
Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Для здоров'я і краси вашої посмішки ми зібрали в одному місці досвідчених практикуючих фахівців різних областей, обладнання, яке, мабуть, можна назвати одним з кращих у Києві, і об'єднали це в історичному центрі Києва, в Astra Dent на Подолі.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 21:00
вул. Верхній Вал, 28-30на карті
Подільський м.Контрактова площа
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Термінова стоматологічна допомога, імплантація будь-якого рівня складності, всебічне повне обстеження, естетична стоматологія — це далеко не весь перелік послуг, які ви можете отримати в нашій стоматології на Подолі.

Уже традиційні для Astra Dent якість і гарантії на отримане лікування, високий професіоналізм команди, виключно сертифіковані матеріали, сучасне обладнання та світові протоколи безпеки дають можливість не турбуватися про здоров'я і красу вашої посмішки. Все це ви знайдете у кожній із філій нашої мережі, і стоматологія Контрактова площа - не виняток.

Якщо ви шукаєте, де на Подолі поставити пломбу, або ж ваш запит — це імплантація зубів Поділ чи протезування зубів Поділ, ви за адресою. Наші фахівці надають повний спектр послуг щодо вирішення будь-яких проблем з зубами і ротовою порожниною, а саме:

• Діагностику (знімок зубів Поділ)
  • Терапію

• Комп'ютерна анестезія
  • Мікроскопи останнього покоління
Перевірені відгуки про клініку
Павло 11 Березень 2025
Прийомом і клінікою задоволений, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Владислава 15 Березень 2024
Хороша клініка, все дуже сподобалося у клініці. Пройшло все добре.
Костянтин 03 Листопад 2023
Все сподобалось. Рекомендую.
Татьяна 20 Березень 2021
Доктор очень хороший и приятный Но цены не очень
Катерина 30 Листопад 2020
Хорошая клиника, мне удалось попасть к действительно профессиональному докору-стоматологу, который объяснил, как решать проблему мою и дал рекомендации.
Філії мережі
Все клініки