Дитячі лікарі Києва

Лікар Психолог Морозова Олена Володимирівна на Doc.ua
Київ, вул. Калнишевського, 7
Психолог психоаналітичного спрямування . Сімейний психолог. Консультування, терапія, супровід.
Лікар Отоларинголог Заброцька  Юлія  Леонідівна на Doc.ua
Київ, вул. Вишгородська 45Б/4
Лікар Ю.Л. Заброцька займається діагностикою та лікуванням захворювань ЛОР-органів у дорослих і дітей. Серед напрямків практичної діяльності лікування та профілактика захворювань вуха, горла, носа.
Лікар Уролог Андрійчук Владислав Михайлович на Doc.ua
Київ, вул. Срібнокільська, 20
Андрійчук Владислав Михайлович - висококваліфікований лікар уролог з досвідом роботи понад 5 років. Спеціалізується на лікуванні аденоми простати, простатиту, еректильної дисфункції, передчасного сім'явиверження та інших урологічних захворювань. Закінчив НМУ ім. О.О. Богомольця у 2019 році та бере активну участь у конференціях і семінарах. Працює в клініці "Оксфорд Медікал", надаючи якісну та професійну медичну допомогу. Запишіться на прийом до Владислава Михайловича для ефективного лікування!
Лікар Невролог Забара Олександра Олексіївна на Doc.ua
Київ, вул. Загорівська, 1Г
Вважаю командну роботу пацієнта та лікаря ключем до стабільного результату
Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, УЗД-фахівець Жупан Володимир Миколайович на Doc.ua
Київ, пр-т Берестейський (Перемоги), 119/121
Володимир Миколайович акушер-гінеколог, дитячий гінеколог, лікар УЗД, кваліфікаційна категорія – вища. Стаж роботи за фахом 25 років.
Лікар УЗД-фахівець, Сімейний лікар Карпенко   Ольга  Сергіївна на Doc.ua
Київ, вул. Межова, 23 Б
Лікар Стоматолог Величко  Анастасія  Вікторівна на Doc.ua
Київ, вул. Салютна 2-Б
Як спеціаліст, я прагну не лише забезпечити професійне лікування, але й побудувати довірливі стосунки з дітьми та їхніми батьками. Моє найбільше задоволення — це спостерігати за щасливими та здоровими посмішками ваших малюків.
Лікар Педіатр Момоток  Галина  Василівна на Doc.ua
Київ, просп. Лісовий, 25Д
Привітна, комунікабельна та емпатична, відповідальна, доброзичлива, вміє працювати в команді
Лікар Сімейний лікар Петриченко  Людмила Юріївна на Doc.ua
Київ, пр. Свободи, 22, каб. 332
Поєдную сучасні медичні підходи з уважним і людяним ставленням. Поясню складне простою мовою, не призначаю зайвого та завжди шукаю причину, а не лише симптоми. Працюю за принципами доказової медицини й будую довіру з першої консультації. До мене приходять за спокоєм, чітким планом дій і відчуттям, що про вас дійсно піклуються.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед Куцюк Анатолій Анатолійович на Doc.ua
Київ, вул. Оболонська набережна, 7, корп. 5
Київ, вул. Златоустівська, 16
Київ, просп. Григоренка, 23
Моя робота стоматолога – це не тільки лікування, але й створення позитивного досвіду для пацієнтів. Я завжди прагну до того, щоб візит до мене був максимально комфортним і безболісним. Розумію, що для багатьох людей стоматологічне лікування може викликати стрес, тому намагаюся зробити все можливе, щоб пацієнти відчували себе спокійно і впевнено. Уважність до деталей та тепле спілкування допомагають мені створювати довірливі стосунки з кожною людиною.