Чому я працюю лікарем? Лікар — одна з найважливіших професій. Мені дуже подобається, що я відіграю важливу роль у збереженні та покращенні здоров'я людей, і цей вклад є значним і цінним для суспільства.
Оксана В'ячеславівна спеціалізується на проведенні масажу. Приймає дорослих та дітей з 14 років. Виконує класичний медичний масаж, масаж медовий, гуа-ша, тейпування.
Багато з нас, сьогоднішніх дорослих, були свого часу травмовані стоматологією - напевно, ми всі пам'ятаємо насильницьке лікування, біль і страх. Сіра Катерина хоче, щоб у наших дітей таких спогадів не було, і я знаю, що стоматологія може бути іншою - комфортною, безболісною, забавною і веселою. З маленькими пацієнтами не тільки лікує зуби, але і розповідає казки, показує мультики, грає в ігри і дітки отримують маленькі призи за сміливість
Спеціаліст оздоровчого масажу. Проводить косметичний масаж, фітомасаж, дитячий масаж (діти від 3 років), ПІР (постізометрична релаксація м'язів), фіто-вигрівання вуха, вогненний масаж, витяжку зміщення хребців, медовий масаж. Веде прийом дорослих і дітей від 3 років
Займається діагностикою та лікуванням раку шкіри, в роботі використовує систему штучного інтелекту FotoFinder, проводить видалення новоутворень радіохвильовим, лазерним методом, кріодеструкцію, Панч, шейв-біопсію. Займається комплексною терапією патологій шкіри, волосся, нігтів.