Ексімер, офтальмологічний центр в Києві  ‌

Клініка
13відгуків
add_box Офтальмологія ... ще
Генератор в клініці Оплата карткою Wi-Fi зона
Офтальмологічний центр «Ексімер» — це ефективне лікування захворювань очей у дорослих і дітей. Сьогодні офтальмологічні центри працюють в Одесі та Києві і надають широкий спектр послуг з діагностики та лікування проблем із зором (лазерна корекція зору, лікування кератоконуса, рефракційна заміна кришталика, хірургія катаракти). В центрі працює салон оптики. У клініці проводять діагностику зору з консультацією лікаря-офтальмолога.
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Ділова (Димитрова), 5-Бна карті
Печерський м.Олімпійська
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Офтальмологічний центр «Ексімер» в Києві

є визнаний лідер України в сфері високотехнологічних офтальмологічних послуг.

Клініка офтальмології в Києві з 1999 року впроваджує в українську медицину світові стандарти в офтальмології і пропагує серед пацієнтів дбайливий і уважний підхід до найціннішого дару – зору.

На базі офтальмологічного центру «Ексімер» є дитяче і доросле відділення.

Діагностика та лікування захворювань очей виконується згідно з європейськими протоколами досвідченими лікарями-офтальмологами. З моменту заснування «Ексімер» виконані тисячі успішних операцій, які повернули людям здоровий зір.

Лікування в офтальмологічному центрі «Ексімер» — це:

• Використання унікальних хірургічних і терапевтичних методик, які позбавляють від захворювань очей назавжди і без негативних наслідків для здоров'я.
  • Застосування новітнього офтальмологічного обладнання, в тому числі — останніх моделей фемтосекундних і ексимерних лазерів (Amaris 5D-Eye LASIK), мікрохірургічних та діагностичних систем.

Найважливіша умова ефективного лікування — якісна комплексна сверхточна діагностика. На сучасному обладнанні перевіряється стан всієї зорової системи. Так визначаються справжні причини, які потягли за собою погіршення зору, а терапію офтальмологічних захворювань можна починати на самій ранній стадії.

В офтальмологічному центрі «Ексімер» успішно лікують такі захворювання, як:

• короткозорість
  • далекозорість
  • астигматизм
  • захворювання сітківки
  • катаракта
  • глаукома
  • амбліопія
  • косоокість і т.д.

Діагностика, консервативне і хірургічне лікування хвороб очей здійснюється за допомогою новітнього офтальмологічного обладнання з Німеччини та США. Це дозволяє відновити гостроту зору і підвищити його якісні характеристики, такі як яскравість, контрастність і чіткість. У клініці проводять діагностику зору з консультацією лікаря-офтальмолога.

Офтальмологічний центр «Ексімер» — це використання прогресивних методик лікування, в тому числі — фемто-лазерної корекції зору. Завдяки цій унікальній технології можна уникнути ножових розрізів під час виконання операції. На базі київського офтальмологічного центру виконують лазерну корекцію зору новим надточним лазером Amaris з технологією корекції 5D-Eye LASIK

Оперативне втручання виконується за допомогою лазерної установки з швидкою системою стеження, максимально точно і бережно впливає на рогівку. Це дозволяє враховувати індивідуальні особливості зорової системи і уникнути болю під час операції.

Також в офтальмологічному центрі «Ексімер» використовують ефективні фемтолазерні методики лікування катаракти. Для проведення операції застосовується фемтосекундна лазерна система LenSx компанії Alcon (США), що дозволяє проводити високоточну і безпечну операцію. При цьому пацієнт не відчуває болю і дискомфорту.

Перевірені відгуки про клініку
Оксана 23 Квітень 2026
Була на консультації в Омельчук Олени Вікторівни, все пройшло чудово, лікарка дуже гарна, клініка також чудова. Мені все пояснили та відповіли на мої питання, дякую.
Олена 20 Лютий 2025
Клініка мені дуже сподобалася. Всім залишилася задоволена. Дякую.
Ірина 05 Листопад 2024
Хочу залишити відгук про лікаря-героя — Головкіна Володимира Володимировича. Понад 25 років носила лінзи з великим мінусом, жила з катарактою, амбліопією, астигматизмом, але доктор зміг подарувати мені новий зір усього за 12 хвилин! Це не передати словами, коли починаєш бачити світ чітко, без лінз, коли все довкола стає яскравішим і наближеним. Це величезна різниця, справжнє чудо! Якщо ви вагаєтеся чи відкладаєте операцію — не варто! Лікар справжня «бомба»! Я страшенно боялася, але доктор з великим почуттям гумору знайшов потрібні слова: «Найстрашніше на операції — це Я!» Тут вже без коментарів, вже нічого не страшно. Команда лікаря — це окрема тема! Хочу подякувати Олені з маніпуляційної, Світлані Миколаївні з передопераційної, Світлані, яка готувала мене до операції, і, звісно ж, Аліна-анестезіолог — ви неймовірні професіонали! Окрема подяка Сатіні (оптометристу) — це була любов з першого погляду, і Олександрі (оптометристу) — друга любов!!!