Оксана Олександрівна масажист з медичною освітою, дитячий масажист. Проводить загальний масаж, масаж спини, масаж шийно-комірцевої зони, масаж грудної клітки, масаж голови, суглобу, кінцівки, масаж вагітним,
масаж для дітей до та старше 1 року.
Психолог, психотерапевт і психодіагност, що надає кваліфіковану допомогу в особистісному розвитку, управлінні панічними атаками, симптомами депресії, тривожністю та психосоматичними розладами. Спеціалізується на роботі з переживанням кризових ситуацій та втрати, дитячо-батьківськими відносинами, труднощами адаптації та симптомами РДУГ. Допомагає усвідомити потреби, цінності, досягти внутрішньої рівноваги та гармонії.
Київ, вул. Огіркова, 69 / вул. Івана Виговського, 3
Лікар-стоматолог, стоматолог-ортопед допомагає зберегти здоров’я та красу зубів, поєднуючи лікування, протезування та естетичну стоматологію. Виконує професійну гігієну, лікування карієсу та його ускладнень, відновлення зубного ряду за допомогою знімних та незнімних конструкцій, а також естетичні процедури – від відбілювання до реставрації зубів. Індивідуальний підхід, сучасні технології та комфорт пацієнта на першому місці.
Назарій Олександрович - це лікар-стоматолог , стоматолог-хірург-імплантолог та щелепно-лицевий хірург. Основні напрямки роботи, це
стоматологічна хірургія: видалення зубів, імплантація, хірургічні втручання в ротовій порожнині; імплантологія: встановлення зубних імплантатів; щелепно-лицеве протезування та хірургія; загальна стоматологія: лікування карієсу, гігієна, терапія для дорослих та дітей. Назарій Олександрович в роботі керується принципами доказової медицини та використовує сучасні технології.
Я— лікарка-педіатриня і консультантка з грудного вигодовування, зосереджена на турботі про здоров’я та благополуччя дітей. У своїй практиці керуюся принципами доказової медицини, дотримуюсь сучасних медичних стандартів і рекомендацій.Моя мета — не лише лікувати, а й допомагати батькам будувати міцний фундамент для здорового розвитку їхніх дітей. Активно пропагую вакцинацію та здоровий спосіб життя як основні засоби профілактики хвороб. Консультую батьків з питань грудного вигодовування, підтримуючи їх на цьому важливому етапі життя.
Я лікарка-педіатриня. Радію, що працюю з дітьми, що можу допомагати маленьким пацієнтам бути здоровими, а батькам спокійними. Вмію знайти спільну мову з маленькими пацієнтами та їх батьками.
Київ, вул. Самійла Кішки (колиш. Маршала Конєва), 5Д ЖК «Еврика»
Лікар проводить консультативний прийом дітей від народження до 18 років, патронаж новонароджених,
консультування з питань догляду за дитиною,
консультування та проведення вакцинації. Займається діагностикою та лікуванням захворювань із використанням сучасних методів
спостереження за дітьми з хронічними захворюваннями з метою оздоровлення та профілактики рецидивів.