Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Стоматолог Кудря Олег Володимирович на Doc.ua
Кудря Олег Володимирович закінчив в 2001 році Київський Медичний Університет та ординатуру. Навчався після цього в Китаї та Індії. Після повернення в Україну відкрив Центр відновлення здоров’я Алхімія Стихій. Винахідник квантових приборів для відновлення здоров’я на клітинному рівні. Автор більш ніж 70 натуральних препаратів для відновлення здоров’я, озонованого масла. За допомогою частотно-резонансної діагностики знаходить причину захворювання і допомагає прибрати її різними шляхами: мікротоки, БАДи власного виробництва, квантові прибори.
Лікар Нейрохірург Кеворков Георгій Андрійович на Doc.ua
Георгій Андрійович - завідувач клінічним відділенням нейрохірургії молодшого дитячого віку (діти до 7 років). Доктор Кеворков консультує юних пацієнтів, у яких діагностовано аномалії розвитку спинного мозку / хребта, онкологія. Георгій Андрійович проводить складні операції по нейрохірургічного профілю.
Лікар Стоматолог Семашко Павло Володимирович на Doc.ua
Основна спеціалізація лікаря - хірургічна стоматологія. Павло Володимирович володіє всіма процедурами, маніпуляціями і навичками, які передбачені на амбулаторному прийомі стоматолога-хірурга. Веде прийом дорослих і дітей
Лікар Гастроентеролог, Терапевт, УЗД-фахівець, Ендокринолог Латиш Наталія Олеговна на Doc.ua
Лікар Отоларинголог, Отоларинголог-онколог Слободян Тетяна Сергіївна на Doc.ua
Тетяна Сергіївна займається оперативним лікуванням хвороб ЛОР-органів, проводить тонзилектомію, поліпотомію, конхотомію, аденотомію, поліпоетмоідотомію, репозицію кісток носа, септопластику, видалення новоутворень. Також лікар спеціалізується на біопсії новоутворень, розташованих в ЛОР-органах, розтині паратонзиллярних абсцесів
Лікар Стоматолог Смирнова Наталія Григорівна на Doc.ua
Лікар першої категорії
Стоматолог-терапевт першої кваліфікаційної категорії Смирнова Наталія Григорівна має значний досвід роботи. Проводить консультативні прийоми для дорослих і дітей, лікування захворювань слизових порожнини рота, лікування пародонтологічних проблем.
Лікар Фізіотерапевт Новрузова Севда Адалетовна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на фізіотерапії. Проводить консультативний прийом, електротерапію, лазеротерапію, вакуумтерапію, карбоксітерапію, магнітотерапію, ультразвукову терапію. Веде прийом для дітей від 3-х місяців. Постійне безперервне навчання на курсах підвищення кваліфікації
Лікар Інфекціоніст Воронов Олександр Олександрович на Doc.ua
Кандидат медичних наук, асистент кафедри. Займається лікуванням кишкових інфекційних хвороб, інфекційних захворювань верхніх дихальних шляхів, що передаються повітряно-крапельним шляхом, захворювань інфекційної етіології зовнішніх шкірних покривів
Лікар Ортопед-травматолог Коломієць Костянтин Юрійович на Doc.ua
Доктор лікує: бурсит, ентезопатія, міалгія (біль в м'язах), біль в спині, біль в шиї, грижа міжхребцевого диска, протрузія міжхребцевого диска, сколіоз, кіфоз, спондилолістез, ДВНЧС, гонартроз, коксартроз, перекіс таза, плоскостопість, вальгусна деформація ніг, вальгусна деформація першого пальця стопи, епікондиліт, міофасціальний синдром, ішіас, п'яткова шпора, остеохондроз
Лікар Масажист Саськов Михайло Юрійович на Doc.ua
Професійний масажист, естетист по тілу. Займається ожирінням I-IV ступеня, в тому числі гормональним, запаленням підшкірно-жирової клітковини (целюліт I-III стадія), лікуванням зниженого тургору шкіри, лімфостазою нижніх кінцівок, віковими змінами тургору шкіри, інтимною підтяжкою зони лобка