Дитячі лікарі Києва

Марина Леонідівна здійснює всі належні процедури та маніпуляції для усунення запальних, гнійних та інших патологічних процесів в ЛОР-органах, включаючи гайморити, синусити, отити, тонзиліти, абсцеси і фурункули зовнішніх ЛОР-органів і ін. Веде прийом дорослих та дітей від 5 років
Інна Іванівна є досвідченим акушером-гінекологом, гінекологом-ендокринологом, мамологом, фахівцем у сфері дитячої та підліткової гінекології. Проводить ультразвукові дослідження, терапію захворювань шийки матки та інших хвороб жіночих статевих органів. Займається лікуванням запальних, дистрофічних захворювань вульви, хронічного ендометриту, рецидивних ендо-, екзоцервіціта за допомогою плазмоліфтінгу
Київ, просп. Повітрофлотський, 51
Інна Валентинівна проводить повний перелік маніпуляцій амбулаторної отоларингологічної допомоги. Спеціалізується на проведенні терапії хронічних, гострих запалень носових пазух, вушної порожнини, ротоглотки.
Лікар - дерматолог. Лікує захворювання шкіри, волосся та нігтів, зокрема акне, псоріаз, дерматити, грибкові інфекції, алопецію, а також проводить процедури по видаленню новоутворень на шкірі.
Наталія Ігорівна - досвідчений фахівець в сфері дерматології. Веде прийом дорослих і маленьких пацієнтів, лікує захворювання шкірного покриву і нігтів, вирішує проблеми випадіння волосся, виконує необхідні лікувально-діагностичні процедури, в тому числі видалення новоутворень шкіри
Валерій Петрович - висококваліфікований отоларинголог з великим досвідом роботи. Проводить діагностику, консервативне і хірургічне лікування захворювань ЛОР-органів, надає невідкладну допомогу пацієнтам, займається абластичним видаленням пухлин органів голови і шиї. Провів більше 10000 операцій на ЛОР-органах. Веде прийом дорослих і дітей
Тетяна Сергіївна маючи великий досвід роботи з проблемами стоп та нігтів прийшла до висновку, що неможливо позбутися проблеми без усунення причини яка до цього призвела. Це розуміння привело її до діагностики стопи та постави тіла в цілому. Використовує методологію діагностики стоп і нижніх кінцівок та проектує індивідуальні ортопедичні устілки .
Олександр Олегович веде приватну практику як лікар-подолог. Надає повний спектр медичних послуг з профілактики, діагностики та терапії захворювань стопи: оніхомікозу, гіперкератозу, тріщин п'ят, натоптишів, бородавок, мозолів, гіпергідрозу, проводить лікування врослого нігтя на всіх стадіях складності, займається протезуванням і установкою коригувальних систем.
Акімова Яна Ігорівна
Лікар другої категорії
Київ, вул. Княжий Затон, 21
Київ, вул. Привокзальна, 14
Лікар-стоматолог, щелепно-лицьовий хірург, займається лікуванням захворювань зубного ряду, ясен і т.д.
Лікар спеціалізується на лікуванні будь-яких захворювань педіатричної нозології. Є автором 28 наукових робіт, 1 патенту на корисну модель і постійним учасником, в якості експерта по своїй спеціальності, в телепередачах на каналах «Інтер», «1 + 1»