Київ

за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Сімейний лікар Неминуща Олена Ігорівна на Doc.ua
Олена Ігорівна спеціалізується на діагностиці, лікуванні, реабілітації та профілактики різних внутрішніх патологій у дорослих і дітей різного віку. Займається лікуванням захворювань дихальної системи, органів травлення, серцево-судинної системи
Лікар Стоматолог Бондар Євгеній Олегович на Doc.ua
Стоматолог-терапевт, який спеціалізується на проведенні пломбування зубів і кореневих каналів, професійної чищенні зубів, підготовці під протезування. У сферу його професійної діяльності входить лікування пульпіту, карієсу, катарального гінгівіту, періодонтиту та інших захворювань зубів.
Лікар Педіатр Альюсеф Майя Хайдарівна на Doc.ua
Автор 15 наукових друкованих праць і доповідей на міжнародних науково-практичних конференціях, лікар-педіатр займається ранньою діагностикою та лікуванням захворювань внутрішніх органів у дітей різного віку. Доктор володіє методиками оцінки фізичного і психічного розвитку
Лікар Стоматолог Сніжко  Тетяна  Миколаївна на Doc.ua
Тетяна Миколаївна дитячий лікар-стоматолог, приймає дітей від 1 року. Спеціалізується на лікуванні гінгівіту, пародонтиту, карієсу, пульпіту молочних і постійних зубів, захворювань слизової оболонки порожнини рота. Проводить рентгенологічне обстеження зубів.
Лікар Кардіолог, Педіатр, УЗД-фахівець Слічко Маріанна Іванівна на Doc.ua
Маріанна Іванівна - УЗД-фахівець, педіатр, дитячий кардіолог. З метою діагностики патологій і захворювань проводить у дітей УЗ-діагностику серця, ЕКГ з розшифровкою. Лікує такі хвороби, як аритмія, хронічна недостатність, хвороби клапанів, ішемічна хвороба серця, міокардит
Лікар Логопед Сичова Наталія Юріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на лікуванні захворювань мовного апарату. Лікує такі захворювання, як: алалія, дизартрія, дисграфія, дислалія
Лікар Гастроентеролог, УЗД-фахівець Зеленська Юлія Володимирівна на Doc.ua
Веде прийом дітей і дорослих. Спеціаліст проводить УЗ-дослідження всіх органів і систем. Діагностує і консультує з питань лікування таких захворювань, як гастрит, гастродуоденіт, холецистит, панкреатит, коліт, СРК, дисбактеріоз кишечника
Лікар Терапевт Поштарук Микола Володимирович на Doc.ua
Лікар загальної практики, діагностує і лікує захворювання внутрішніх органів у дорослих і дітей старше року. Після клінічного огляду та інтерпретації даних обстеження призначає адекватну терапію, контролює лікування, дає рекомендації по відновленню
Лікар Подолог Віксман Наталя Євгенівна на Doc.ua
Наталя Євгенівна — подолог, спеціалізується на медичному педикюрі усіх типів складності. Займається лікуванням синдрому діабетичної стопи, грибкових інфекцій (оніхогрифозу, оніхомікозу, оніхолізису), врослих нігтів та ін. Виконує протезування нігтьової пластини
Лікар Отоларинголог Цибульський Юрій Васильович на Doc.ua
Отоларинголог вищої категорії проводить консультації, діагностику і лікування захворювань глотки, гортані, вух, верхніх дихальних шляхів. Лікар виконує професійні маніпуляції і невеликі оперативні втручання при лікуванні лор-органів. У Віталія Олександровича великий практичний досвід в медицині