Дитячі лікарі Києва

Лікар вищої категорії Стоянов Едуард В'ячеславович, має значний досвід роботи в області отоларингології. Проводить консультативні прийоми, профогляди і фізіотерапевтичне лікування хронічних захворювань ЛОР-органів, в тому числі безпункційне лікування гострих і хронічних синуситів, риносинуситів. Веде прийом дітей від 2-х років
Лікар-отоларинголог (ЛОР), здобувач на ступінь кандидата медичних наук. Займається діагностикою та лікуванням отоларінгологічних хвороб, виконує хірургічні операції і веде хворих з хронічними патологіями.
Катерина Володимирівна веде прийом дітей і дорослих, компетентна в питаннях дерматології та дерматовенерології. Займається діагностикою та лікуванням гнійничкових, грибкових, паразитарних і вірусних захворювань шкірних покривів, нігтів і волосся. Має спеціалізацію по косметології і трихолог, полягає в Українській Академії дерматовенерології і Всеукраїнської асоціації спеціалістів з прикладної естетики
Київ, вул. Предславинська, 34
Лікар-стоматолог вищої категорії. Дар'я Сергіївна досягла великих успіхів у високохудожній естетичній реставрації бічних та фронтальних зубів, відбілюванні та пародонтології. Відновлює дефект відсутності одного зуба без протезування коронками. Дитячий стоматолог. Проводить комплексний терапевтичний та дитячий прийом, займається реставрацією зубів, діченням каналів, герметизацією фіссур, лікуванням пульпіту та карієсу зубів, пломбуванням кореневих каналів, реставрацією зубів за допомогою техніки армування – адгезивний міст, шинуванням рухомих зубів, лікуванням пародонтиту.
Ірпінь, вул. Університетська 2/1 корп.3
Отоларинголог і хірург з багаторічним стажем роботи і вищою кваліфікаційною категорією. Займається лікуванням абсцесу, гаймориту, ларингіту, отиту і ін. Як хірург оперує передпухлинні новоутворення і патології ЛОР-органів, а також займається рино- і септопластика, видаленням аденоїдів. В роботі застосовує хірургічне втручання, радіохвильову вазотомію і кріодеструкцію. Також успішно займається діагностикою ЛОР-захворювань
Лікар уролог дитячий вищої категорії, проводить у дітей лікування захворювань органів сечостатевої системи запального характеру (цистит, пієлонефрит, орхіт), вродженої аномалії розвитку сечового міхура, статевих органів. Надає допомогу (ургентну) при гострих захворюваннях статевих органів (парафімоз, розрив вуздечки крайньої плоті, алергічний набряк, гематома). Веде хворих з нейрогенною дисфункцією сечового міхура, енурезом, сольовим діатезом
Оксана Вадимівна спеціалізується на лікуванні дітей з хронічними захворюваннями центральної і периферичної нервової системи, а також на профілактиці дитячого церебрального паралічу і реабілітації пацієнтів, які перенесли черепно-мозкову травму
Лікар-дерматовенеролог вищої категорії, має дорослу і дитячу спеціалізації (приймає дітей з народження). Проводить лікування дерматозів шкіри, дерматоскопію і біопсію новоутворень шкіри і їх видалення. Тріхоскопія і лікування захворювань волосистої частини голови.
Надія Олександрівна - головний спеціаліст в області кардіології, діагностики та лікування травної системи. Спеціалізується на лікуванні захворювань кардіологічного і терапевтичного профілю. Проводить терапію порушень роботи серця на початкових стадіях розвитку, діагностику, терапію патологій травної системи.
Харків, проспект Героїв Харків, 257
Дніпро, Сімферопольська, 2К (ЖК Панорама)