Дитячі лікарі Києва

Київ, вул. Старонаводницька, 13, прим. 126 В в бук.А, секція Д
Київ, вул. Зої Гайдай, 5а
Володимир Володимирович спеціалізується на реабілітації хворих, які перенесли інфаркт. Звертатися до фахівця потрібно при високих показниках артеріального тиску, болі в грудях, за грудиною, порушеннях координації, онімінні кінцівок і інших ознаках порушень серцево-судинної діяльності
Лікар веде консультативний прийом, проводить обстеження на демодекоз, надає першу допомогу при травмах очей, видаляє чужорідні тіла. Наталя Дмитрівна також підбирає окуляри й контактні лінзи пацієнтам.
Дитячий офтальмолог проводить комплексний огляд та лікування захворювань, пов'язаних з очима і зором. Здійснює перевірку зору, виявляє короткозорість, далекозорість або астигматизм, займається підбором контактних лінз і окулярів при необхідності
Лікар УЗД-фахівець, репродуктолог, акушер-гінеколог. Спеціалізується на лікуванні безпліддя, внутрішньоматковій інсемінації, радіохвильовому лікуванні патологій шийки матки, проводить УЗ-скринінг вагітних, вакуум-регуляцію менструального циклу. Займається інтимною пластикою: пластика малих статевих губ, хірургічна дефлорація (розтин дівочої пліви), гіменопластика (відновлення дівочої пліви)
Тетяна Олександрівна - лікар першої категорії, працює в напрямках дерматовенерології і трихології. Приймає дорослих пацієнтів і дітей. Діагностує і лікує: псоріаз, атопічний та алергічний дерматити, мікози, стрептодермії, розацеа, герпес, коросту, екземи та ін. Є членом Асоціації дерматовенерологів і косметологів України
Лікар-педіатр спеціалізується на лікуванні хвороб терапевтичного профілю таких як, бронхіт, грип, пневмонія, хвороби серця т.д
Ірина Борисівна займається діагностикою, лікуванням дитячого церебрального паралічу, заїкання, вегетосудинної дистонії, травм, уражень периферичної нервової системи
Київ, вул. Урлівська, 30
Лікар другої категорії Сердюк Сергій Анатолійович має значний страж роботи в області гастроентерології та УЗД-діагностики. Проводить огляди та консультації за результатами проведених аналізів, ультразвукове обстеження всіх органів і систем, доплерографію судин організму, діагностику і лікування захворювань
Силаєва Леся Юріївна
Займається наглядом і лікуванням дітей з перинатальним ураженням ЦНС, органічними ураженнями мозку, епілепсією та епілептичними синдромами, невротичними розладами, затримкою психомовного розвитку.
Спеціаліст з дитячої пульмонології. Як дитячий торакальний хірург Олег Валерійович займається оперативним лікуванням вроджених аномалій органів дихання у дітей, отримали травматичні ушкодження грудної клітки, обструктивного бронхіту, пневмонії, діафрагмальних гриж, ахалазії та інших патологій стравоходу, витяг сторонніх тіл з дихальних шляхів і шлунково-кишкового тракту.