Дитячі лікарі Києва

Лікар УЗД-фахівець, репродуктолог, акушер-гінеколог. Спеціалізується на лікуванні безпліддя, внутрішньоматковій інсемінації, радіохвильовому лікуванні патологій шийки матки, проводить УЗ-скринінг вагітних, вакуум-регуляцію менструального циклу. Займається інтимною пластикою: пластика малих статевих губ, хірургічна дефлорація (розтин дівочої пліви), гіменопластика (відновлення дівочої пліви)
Тетяна Олександрівна - лікар першої категорії, працює в напрямках дерматовенерології і трихології. Приймає дорослих пацієнтів і дітей. Діагностує і лікує: псоріаз, атопічний та алергічний дерматити, мікози, стрептодермії, розацеа, герпес, коросту, екземи та ін. Є членом Асоціації дерматовенерологів і косметологів України
Лікар-педіатр спеціалізується на лікуванні хвороб терапевтичного профілю таких як, бронхіт, грип, пневмонія, хвороби серця т.д
Ірина Борисівна займається діагностикою, лікуванням дитячого церебрального паралічу, заїкання, вегетосудинної дистонії, травм, уражень периферичної нервової системи
Київ, вул. Урлівська, 30
Лікар другої категорії Сердюк Сергій Анатолійович має значний страж роботи в області гастроентерології та УЗД-діагностики. Проводить огляди та консультації за результатами проведених аналізів, ультразвукове обстеження всіх органів і систем, доплерографію судин організму, діагностику і лікування захворювань
Силаєва Леся Юріївна
Займається наглядом і лікуванням дітей з перинатальним ураженням ЦНС, органічними ураженнями мозку, епілепсією та епілептичними синдромами, невротичними розладами, затримкою психомовного розвитку.
Спеціаліст з дитячої пульмонології. Як дитячий торакальний хірург Олег Валерійович займається оперативним лікуванням вроджених аномалій органів дихання у дітей, отримали травматичні ушкодження грудної клітки, обструктивного бронхіту, пневмонії, діафрагмальних гриж, ахалазії та інших патологій стравоходу, витяг сторонніх тіл з дихальних шляхів і шлунково-кишкового тракту.
Пянтковська Наталія Сергіївна
Київ, вул. Ломоносова, 71б
Наталія Сергіївна спеціалізується на лікуванні всього спектру неврологічних, генетичних і епілептичних патологій. Займається лікуванням аутизму, генералізованого тривожного розладу, дитячого церебрального паралічу, заїкання, неврастенії, тиків і ін. Проводить сеанси краніосакральної терапії
Лікар вищої категорії Стоянов Едуард В'ячеславович, має значний досвід роботи в області отоларингології. Проводить консультативні прийоми, профогляди і фізіотерапевтичне лікування хронічних захворювань ЛОР-органів, в тому числі безпункційне лікування гострих і хронічних синуситів, риносинуситів. Веде прийом дітей від 2-х років
Лікар-отоларинголог (ЛОР), здобувач на ступінь кандидата медичних наук. Займається діагностикою та лікуванням отоларінгологічних хвороб, виконує хірургічні операції і веде хворих з хронічними патологіями.