Дитячі лікарі Києва

Наталія Ігорівна - досвідчений фахівець в сфері дерматології. Веде прийом дорослих і маленьких пацієнтів, лікує захворювання шкірного покриву і нігтів, вирішує проблеми випадіння волосся, виконує необхідні лікувально-діагностичні процедури, в тому числі видалення новоутворень шкіри
Валерій Петрович - висококваліфікований отоларинголог з великим досвідом роботи. Проводить діагностику, консервативне і хірургічне лікування захворювань ЛОР-органів, надає невідкладну допомогу пацієнтам, займається абластичним видаленням пухлин органів голови і шиї. Провів більше 10000 операцій на ЛОР-органах. Веде прийом дорослих і дітей
Тетяна Сергіївна маючи великий досвід роботи з проблемами стоп та нігтів прийшла до висновку, що неможливо позбутися проблеми без усунення причини яка до цього призвела. Це розуміння привело її до діагностики стопи та постави тіла в цілому. Використовує методологію діагностики стоп і нижніх кінцівок та проектує індивідуальні ортопедичні устілки .
Олександр Олегович веде приватну практику як лікар-подолог. Надає повний спектр медичних послуг з профілактики, діагностики та терапії захворювань стопи: оніхомікозу, гіперкератозу, тріщин п'ят, натоптишів, бородавок, мозолів, гіпергідрозу, проводить лікування врослого нігтя на всіх стадіях складності, займається протезуванням і установкою коригувальних систем.
Акімова Яна Ігорівна
Лікар другої категорії
Київ, вул. Княжий Затон, 21
Київ, вул. Привокзальна, 14
Лікар-стоматолог, щелепно-лицьовий хірург, займається лікуванням захворювань зубного ряду, ясен і т.д.
Лікар спеціалізується на лікуванні будь-яких захворювань педіатричної нозології. Є автором 28 наукових робіт, 1 патенту на корисну модель і постійним учасником, в якості експерта по своїй спеціальності, в телепередачах на каналах «Інтер», «1 + 1»
Сімейний лікар, терапевт проводить прийом пацієнтів від 3 років. Консультує з приводу гострих і хронічних захворювань внутрішніх органів, перед плановими операціями і проведенням ЕКО, володіє технікою медикаментозної біопунктури. Як психолог консультує при наявності психосоматичних симптомів, тривожних станах, фобіях, складнощі і кризах у відносинах
Толчинський Вадим Вікторович
Київ, вул. Анни Ахматової, 31
Отоларинголог, фоніатр вищої категорії. Спеціалізується на лікуванні голосових зв'язок у вокалістів, серед пацієнтів доктора - відомі оперні співаки та артисти. Власноруч зробив більше 2000 операцій вищої категорії складності. Професійні інтереси - лікування пухлин ЛОР-органів, аденоїдиту, хронічного риніту, синуситу, отиту та інших хвороб ЛОР-органів.
Олександр Євгенович є фахівцем в області малої хірургії, має великий досвід в проведенні малих оперативних втручань, операцій з розряду гнійно-запальної хірургії, також здійснює терапію термічних і інших опіків.
Є фахівцем з педіатрії, гастроентерології, дитячої анестезіології, сімейної медицини. Даний фахівець компетентний у питаннях лікування хвороб інфекційної природи, спостереженні дітей з народження, складанні карти щеплень.